Ce părere au gălăţenii despre deplasările reprezentanților administrației locale
Foto: Foto: Maria Fabian

Ce părere au  gălăţenii despre deplasările reprezentanților administrației locale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

I-am întrebat pe gălăţeni ce părere au despre cele opt deplasări peste graniţele României, efectuate de reprezentanţii administraţiei locale Galaţi în anul 2013. Dacă li se par multe sau puţine, ori dacă au început să se vadă cumva rezultatele acestor vizite de lucru peste graniţă. Iată ce ne-au răspuns:

Liliana Jijia: „Chiar nu sunt multe deplasări într-un singur an. Depinde, însă, pentru ce s-au dus afară. Dacă rezultatele se văd în urma acestor ieşiri, e foarte bine, dacă nu au rezultate, se pot duce şi de o sută de ori într-un an, degeaba se duc! Eu nu văd nimic schimbat în oraş. E o mizerie cruntă şi nimic nou!”.

Florin Verban: „Cred că ar trebui să fie mai puţine deplasări. Şi dacă tot se duc, ar trebui să preia modelele primăriilor din alte ţări să-l aplice şi la noi, dar sunt sceptic că o vor face vreodată”.

Mihaela Alexandrescu: "Depinde. Dacă au avut un rezultat deplasările, cred că da, e bine că le-au făcut. Dacă nu, nu. Din punctul meu de vedere nu cred că putem adapta modele din străinătate la noi, pentru că noi avem cu totul alte cerinţe. Populaţia are cu totul alte nevoi faţă de cei din străinătate".

Iuliana Zaharia: „Nici nu cred că sunt necesare aceste ieşiri din ţară, pentru că mare lucru nu se rezolvă şi în al doilea rând ei abuzează de banii noştri. În loc să facă alte lucruri, se plimbă. Degeaba se duc, că mare lucru nu se realizează. Se duc, se plimbă, dar când e vorba să aplice legea şi să facă ceea ce trebuie, nu o fac”.

   

Citit 729 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2014 22:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.