Conducerea CJ jonglează din nou cu legea/ Ionel Borcea, numit ilegal la Drumuri şi Poduri

Conducerea CJ jonglează din nou cu legea/ Ionel Borcea, numit ilegal la Drumuri şi Poduri

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
10 comentarii

Conducerea Consiliului Judeţului Galaţi şi-a făcut deja un obicei din a nu respecta legea, luând cu de la sine putere hotărâri care, ulterior, se dovedesc a fi ilegale. Ca şi în cazul contractului de asistenţă juridică prelungit fără acordul consilierilor, conducerea Consiliului Judeţului a dispus numirea administratorului special al societăţii Drumuri şi Poduri, în persoana omului de afaceri Ionel Borcea, fără a supune votului aleşilor un proiect de hotărâre în acest sens.
Aşa se face că, în şedinţa Consiliului de la finele lunii trecute, pe ordinea de zi a întrunirii forului legislativ judeţean s-a aflat un proiect de hotărâre, iniţiat de vicepreşedintele Cornel Hamza, prin care Avram Trandafir (reprezentantul Consiliului Judeţului în Adunarea Generală a Acţionarilor) era mandatat să desemneze administratorul special al societăţii şi să stabilească remuneraţia acestuia. Proiectul de hotărâre, care a generat şi tensiuni în plen, a venit la mai bine de trei luni după ce Ionel Borcea fusese numit în funcţie şi-şi intrase deja în atribuţii. De altfel, în luna noiembrie a anului trecut, „Viaţa liberă” a şi anunţat în exclusivitate că omul de afaceri se ocupă de societatea falimentară, lucru confirmat chiar de către acesta. Consilierul PP-DD Simona Hapeci i-a reproşat vicepreşedintelui Cornel Hamza că a dezinformat aleşii, întrucât social-democratul nu a recunoscut, la lucrările comisiilor de specialitate, că administratorul special fusese deja numit, dându-se ulterior de gol în plen, tânăra consilieră punându-l la punct pe vicepreşedintele CJ.
Proiectul de hotărâre a fost, în final, adoptat, însă aleşii PP-DD şi PDL s-au abţinut de la vot.

Citit 2008 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Martie 2014 10:37

10 comentarii

 • postat de POSTAT DE VLAD CU TEAPA Duminică, 09 Martie 2014 22:08 176.223.22.*** Link la comentariu
  0
  0

  NE BUCURAM CA INCEP SA IASA LA IVEALA ABUZURILE GROSOLANE FACUTE DE NELEGIUITUL HAMZA . A FALIMENTAT TOT CE A PUTUT PRIN PROPUNERILE SI NUMIRILE LUI IN FUNCTII PE TOTI ANALFABETII SI HOTII DIN JUDET ,IAR IN URMA TUTUROR ILEGALITATILOR A BAGAT BANI GREI IN CONTUL PERSONAL CA APOI SA-SI INALTE MARELE PALAT LA IVESTI UNDE AU VENIT TIRURI INTREGI INCARCATE CU GRESIE SI FAIANTA EXTRA,, CU PARCHET CU MOBILA ,CU INSTALATII PENTRU BAI, BUCATARII, HOLURI,ETC.
  CE FACE BACALBASA DE NU IA NICI O MASURA CU ASEMENEA INDIVIZI?
  TREZITI-VA DOMNILOR DIN CONSILIUL JUDETULUI / NU MAI PERMITETI BATAIA DE JOC A LUI HAMZA.
  SESIZATI DNA, FACETI CEVA SI NU MAI ACCEPTATI DEZINFORMARILE LUI HAMZA PENTRU A PROMOVA IN FUNCTII CHEIE OAMENII LUI CA IN SCURT TIMP VA INALTA AL DOILEA PALAT .
  JOS CU HAMZA DIN CONSILIUL JUDETEAN

  Raportează
 • postat de george Joi, 06 Martie 2014 06:37 92.80.144.*** Link la comentariu
  0
  3

  marele mister bacalbasa, de cand e mare in cejeu, trece dintr-o ilegalitate in alta ca pestele prin apa, este in elementul lui, asa ca nu trebuie sa mire pe nici aceasta decizie

  Raportează
 • postat de gigi Joi, 06 Martie 2014 00:54 5.13.155.*** Link la comentariu
  0
  2

  Hamza a facut toate arabhamentele ilegale ca sa acopere cum a bagat in faliment firma el cu tudor luciano cu ajutirul contabilei, plesa. Anul trecut au fost descoperite 12000 tone piatra lipsa furnizate de firmele lui hamza...imediat hamza a dat afara directorul si a pus pe borcea cu conditia sa taca din gura...restul e ilegalitate. Girul a fost sat de maidanezul sef bacalbasa

  Raportează
 • postat de Alt escroc mai mare nu a gasit Miercuri, 05 Martie 2014 19:49 5.13.230.*** Link la comentariu
  0
  3

  Alt escroc mai mare nu au gasit .

  Raportează
 • postat de jag Miercuri, 05 Martie 2014 15:10 5.13.130.*** Link la comentariu
  0
  3

  Ioana cu idei fixe si stafidite, nimeni nu a dat concurs sunt detasati in interesul institutiei .....de partid, cei care au concurs model BOLDEA de la DSP , nu pot fi dati afara, oare esti si blonda la neuroni?

  Raportează
 • postat de Ioana Miercuri, 05 Martie 2014 13:17 82.137.8.*** Link la comentariu
  1
  2

  Credeti ca toti directorii de deconcentrate din tara sustinuti de PNL isi vor da demisia dupa modelul dat de Antonescu !? Oare ,vor parasi corabia PNL pentru asi pastra scaunele sau vor invoca faptul ca au promovat un concurs ? Vor recunoaste(ei,directorii) ca au promovat un concurs “aranjat” ? Eu nu cred !

  Raportează
 • postat de savin Miercuri, 05 Martie 2014 09:40 86.34.187.*** Link la comentariu
  10
  0

  Domnilor, nu exista nicio plata facuta pentru administratorul special si nicio suma fixata. Dupa mandatare se va initia o hotarare a reprezentantului CJ in AGA. Numai dezinformari pentru a avea senzational!!!!

  Raportează
 • postat de Alicante Miercuri, 05 Martie 2014 08:47 79.116.101.*** Link la comentariu
  0
  10

  Ce face Bacalbasa, marele aparatoral dreptatii? Pe Strunga la dat afara si i-a facut plangere penala pentru ca nu a admis caini comunitari la botanica si la zoo (adica incerca sa aplice legea, si la suparat pe presedinte), dar pe astia, care nu respecta legea, ii tolereaza? Iata pana unde merge adevarul si dreptatea pres. Bacalbasa. Votati PSD!

  Raportează
 • postat de gigi Miercuri, 05 Martie 2014 08:30 193.230.156.*** Link la comentariu
  1
  9

  Nu mai este nici o noutate ca edilii orasului nu respecta legea, ei considerandu-se atunci cand ajung pe post ,dumnezei. Numai ca , desi nu le pasa, raman in memoria cetatenilor a fi niste hoti ,inculti si iresponsabili. Ar fi bine ca acest presedinte al CJ, care se da mare intelect, chipurile a lansat si o carte, sa dovedeasca faptul ca intradevar este citit. Este adevarat, cititul nu are nimic de a face cu legalitatea, cu exprimarea( o face intr-un mod mediocru).. Edilii dovedesc cel mai bine coruptia . Acest Borcea, daca l-ati chestiona habar nu are de nimic, l-a prins politica intamplator, fara sa stie nimic doar sa numere bani. Cum este posibil sa dai spre conducere o activitate unui astfel de om?????

  Raportează
 • postat de jag Miercuri, 05 Martie 2014 08:23 5.13.130.*** Link la comentariu
  0
  8

  Abuz in serviciu, fals in inscrisuri, abuz de putere, toate sunt pentru ca cei mentionati ca posibili infractori .
  CE E AIA S_AU ABTINUT, DD PP si LDP , celor doua partide eu asa le zic .
  Exista documente ,inscrisuri, individul a fost platit pentru numirea ilegala, etc
  De unde ? de la noi, din taxe si impozite, asa ca m-a hotarat sa achit cat mai tarziu adica dupa alegeri taxele care pot fi amanate, chiar daca platesc penalitati. si platesc anual 1000000

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.