Iuliana Constantinescu a depus jurământul de subprefect

Iuliana Constantinescu a depus jurământul de subprefect
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe trotuarul din faţa Prefecturii Galaţi nu aveai loc, ieri, să arunci un ac din cauza numeroaselor autoturisme parcate până la treptele instituţiei. Cu ele veniseră şefii instituţiilor deconcentrate şi membrii PC care au ţinut să fie prezenţi la jurământul noului subprefect al judeţului Galaţi, Iuliana Constantinescu. La „ungerea” ei nu a fost de faţă niciun ministru sau secretar de stat, singurele prezenţe „grele” fiind senatorul PC Eugen Durbacă şi preşedintele Consiliului Judeţului, Nicolae Bacalbaşa.

Prefectul Dorin Otrocol i-a mulţumit fostului subprefect, Gabriel Panaitescu, pentru colaborarea excelentă avută şi şi-a exprimat speranţa unei colaborări la fel de bune cu domnişoara Constantinescu. „Domnişoara subprefect, oricând aveţi nevoie, nu ştiţi să rezolvaţi o anumită problemă, dacă sunt aici cu cea mai mare plăcere vă dau un sprijin”, a spus, galant, Panaitescu.

A demisionat din PC

Dorindu-şi să facă faţă acestei mari responsabilităţi, Iuliana Constantinescu a mărturisit că nu cunoaşte prea multe despre activitatea Instituţiei Prefectului. Tânăra, în vârstă de 32 de ani, şi-a început cariera politică în 2004, la Tineretul PSD, apoi a plecat la PUR, devenit PC, din care acum a demisionat. În 2006 a fost angajată la Consiliul Judeţului Galaţi, ultima funcţie deţinută fiind aceea de consilier principal la Serviciul resurse umane. În martie 2013, a devenit consilier la cabinetul senatorului Eugen Durbacă, timp în care a fost suspendată de la CJ. Săptămâna trecută a revenit la CJ, pentru ca, în calitate de funcţionar public, să poată ocupa, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia de subprefect.

Citit 1912 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Martie 2014 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.