Vor bani fără să-şi susţină proiectele/ Şefii de instituţii din subordinea CJ, criticaţi de un ales judeţean

Vor bani fără să-şi susţină proiectele/ Şefii de instituţii din subordinea CJ, criticaţi de un ales judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul judeţean Simona Hapeci (PP-DD) le-a solicitat directorilor instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Judeţului să se prezinte la şedinţele Comisiei de buget-finanţe din cadrul CJ ca să-şi susţină proiectele, în condiţiile în care solicită bani pentru implementarea acestora şi transmit cereri de finanţare instituţiei. Simona Hapeci a criticat lipsa de preocupare a şefilor de instituţii în acest sens şi a catalogat absenteismul directorilor drept „o lipsă de respect”. „Am specificat în procesele verbale ale şedinţelor, de nenumărate ori, că-i rugăm pe aceştia să fie prezenţi (…) Nu aş dori să mă duc cu gândul la faptul că nu au nevoie de aprobările noastre şi că acestea s-ar lua, de fapt, în cu totul altă parte decât în comisiile de specialitate”, a spus consilierul judeţean, membru al Comisiei de buget-finanţe, unul dintre extrem de puţinii aleşi care deschid gura în cadrul şedinţelor.

Citit 1464 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Aprilie 2014 17:34

3 comentarii

 • postat de eu
  Joi, 03 Aprilie 2014 22:17
  5.13.169.***
  Urmariti la cate sedinte de comisii a participat analfabeta de AGACHE MARIA specialista in agricultura nu in economie asa cum o sustine taticu Mihalcea . Dar la sedinte trebuie sa poti sustine proiectele de hotarare nu sa vorbesti despre culturi agricole si contabilitate ca nu intereseaza pe nimeni.
  Ea stie doar sa semneze statul de plata cu sa-si rezolve problmele personale , la fel ca si altii Grigore Florin, George Stoica , Cristea Costica, Pufu Eugenia si lista ar putea continua ca este plin CJG-ul de puturosi si prosti dar cu lefuri mari.
  Vedeti domnilor consilieri ce directori are CJG-ul, poate mai selectati din ei ca mananca banii statului degeaba.
  4
  4
  Raportează
 • postat de anton
  Joi, 03 Aprilie 2014 15:12
  5.13.172.***
  acolo fiecare este sef in consiliul ala, inclusiv coca de la personal, care impune la oameni sa faca cum vrea muschii lui, accepta dosare de concurs cui vrea el, are copil mic, si cine stie daca il va vedea crescand , daca face trafic de influenta in halul asta, poate doar din poze, dupa gratii, alaturi de altii, care fac jocul lui bacalbasa, iar bacalbasa va scapa basma curata....
  0
  9
  Raportează
 • postat de rahova
  Joi, 03 Aprilie 2014 11:53
  81.12.149.***
  cu asa consilieri care dorm in scaune e normal sa se voteze orice, fara o analiza ampla de oameni destepti!
  2
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.