EXCLUSIV/ Interviu cu Elena Udrea: "Ţara este pregătită pentru o femeie preşedinte"
Foto: Foto: Corina Dobre

EXCLUSIV/ Interviu cu Elena Udrea: "Ţara este pregătită pentru o femeie preşedinte"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prezentă în weekend-ul trecut la malul Dunării, la o întâlnire de partid, deputatul Elena Udrea a acceptat să acorde cotidianului „Viaţa liberă” un interviu în exclusivitate. Parlamentarul a confirmat că ar putea candida la alegerile prezidenţiale, ne-a dezvăluit când şi în ce condiţii partidele de centru-dreapta s-ar putea unifica, dar şi cum este viaţa unei femei politician.

- Adversarii spun că Partidul Mişcarea Populară este o făcătură. PDL Galaţi acuză că îi racolaţi membrii, iar USD afirmă că sunteţi PDL 2.  Cum comentaţi?

- Aceştia nu înţeleg de ce fel de oameni politici are nevoie România. Nu poţi să aduci numai oameni noi. Cu oamenii fără experienţă politică este foarte greu să câştigi alegeri, să conduci. Mişcarea Populară are în proporţie de 80 la sută oameni noi. Cei mai vizibili, logic, sunt cei cunoscuţi. Nu toţi care fac deja politică trebuie să fie aruncaţi la coşul de gunoi al istoriei. PMP îşi propune să adune toţi oamenii de bună-credinţă din ţara asta, că au mai făcut sau nu politică, dar care să dorească să construiască ceva. Nouă ne lipsesc oamenii politici care să fie în stare „să bată un cui”. Toată lumea are teorii, toată lumea pretinde că are soluţii, dar de 25 de ani ne merge prost. Noi vrem oameni care să fie în stare să construiască ceva: să repare un drum, să facă un pod, să modernizeze o localitate.

- Credeţi că USD va reuşi să-şi adjudece fotoliul de Preşedinte al României?

- Nu cred! USD îşi va mobiliza oamenii la vot, îşi va aduce electoratul la urne, unul consistent, însă tot electoratul USD este mai puţin decât cel al partidelor de centru-dreapta. USD va reuşi să ia undeva sub 45 la sută în alegerile prezidenţiale, cu Victor Ponta. Celelalte partide, dacă vin cu un candidat credibil, atractiv, în stare să scoată la vot electoratul, vor câştiga alegerile. Pe mine nu mă îngrijorează. Am văzut în analize că USD are între 38 şi 40 la sută, deci celelalte partide sunt 60 la sută. 

- Se pare că aveţi un pact de neagresiune cu PNL. Credeţi că se poate realiza o unificare a dreptei, cu un candidat unic la prezidenţiale?

- Nu aş vrea să uităm ce a făcut PNL împreună cu PSD, la guvernare, în timpul USL: suspendarea preşedintelui, faptul că şi-a ignorat electoratul, nu s-a preocupat de locuri de muncă, nu s-a opus majorării taxelor şi impozitelor, creşterii numărului acestora, nu au mai finanţat proiectele. Acum avem o guvernare PSD şi ne batem cu această guvernare. Ne putem alia doar cu cei care acceptă să implementeze acelaşi tip de măsuri ca şi noi: reducerea cotei unice, un sistem de taxe şi impozite care să permită clasei de mijloc să prospere, să permită investitorilor să creeze locuri de muncă. Nu asistenţă socială, ci sprijin pentru cei ce vor să muncească şi să creeze locuri de muncă. E foarte probabil să ne regăsim, în acest context,  alături de PNL. Însă numai după prezidenţiale, pentru că nu cred că se va merge cu un singur candidat. Cea mai probabilă soluţie este să se meargă cu doi candidaţi: unul al PNL şi unul al celorlalte partide de centru-dreapta. Şi atunci, o alianţă cu PNL se poate crea în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale şi apoi la guvernare, după prezidenţiale. Pentru că cine va câştiga preşedinţia României va schimba Guvernul. În Parlament se va schimba majoritatea. Parlamentarii vor fugi dintr-o parte în alta, pentru că aşa fac ei, vor fugi la putere.

- Aţi vorbit despre un candidat „credibil”. L-aţi identificat?

- Noi aşteptăm alegerile europarlamentare ca să îl identificăm. Avem câţiva candidaţi. PDL a ieşit cu un candidat, Forţa Civică are unul, PNL are un candidat, noi trebuie să vedem cine este candidatul care reuşeşte să atragă oamenii la vot. Noi aşteptăm să vedem rezultatele alegerilor europarlamentare pentru a vedea care este acel lider în stare să mişte masele de electorat. Nu poţi să te pui în fruntea listei de europarlamentare, spre exemplu, şi să nu treci pragul electoral. Atunci, cum să pretinzi că poţi să îl baţi pe Victor Ponta?

- Vă doriţi să fiţi unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale?

- Eu sunt un politician extrem de pragmatic. Vreau să fac în aşa fel încât lucrurile să iasă bine, să fie de succes proiectul pe care îl susţin. Dacă se va dovedi în alegerile europarlamentare că există un candidat care, de departe, îl poate învinge pe Victor Ponta, chiar şi dacă nu e din PMP, nu am o problemă să îl susţin. Dacă aceste condiţii se vor cumula în cazul Mişcării Populare şi al meu, dacă s-ar demonstra că electoratul mă susţine, atunci da. Ar fi un moment în care m-aş putea gândi să fiu candidatul Mişcării Populare. Însă numai după ce vedem cine aduce voturi la europarlamentare.

- Este pregătită România să aibă o femeie preşedinte?

- Este pregătită să voteze o femeie, pentru că a mai votat femei. Eu sunt o femeie care tot timpul a luat voturi. Chiar aşa contestată, criticată. Electoratul este extrem de polarizat cu patimă în ambele direcţii. Cu toate acestea, de câte ori am candidat, am ieşit printre primii, întotdeauna. Dar nu mi-a fost uşor. În 2012, de exemplu, am avut cea mai grea luptă,  am fost cea mai atacată. Cu toate acestea, am ieşit prima. Electoratul s-a obişnuit să voteze femei. Avem femei care au fost votate primari, parlamentari. Nu asta este problema. Important este, femeie sau bărbat, să fie candidatul potrivit. Iar eu cred că acum electoratul trebuie să înţeleagă ce îi trebuie României: nu mai putem face încercări pentru că mandatele sunt de cinci ani, nu de cinci luni. Dacă nu înţelegem că trebuie să votăm un om care să fie în stare să mişte România, să o împingă înainte, să îi pună cap la cap pe toţi cei care trebuie să muncească pentru ţara asta, iar la rându-i să fie un factor de evoluţie, de progres, atunci ne vom trezi doar cu candidaţi care vorbesc frumos la televizor în timp ce ţara rămâne pe loc.

- Cum vă simţiţi, ca femeie, în politică, într-o lume dominată de bărbaţi?

- Sunt şi bune şi rele. Tocmai glumeam mai devreme că fiind singura femeie sunt şi singura care primeşte flori. Atunci când eşti între colegi, să zicem că ai avantajul că sunt galanţi cu tine, că sunt atenţi. În schimb, când este vorba despre adversari, bătălia este foarte grea. Este fără menajamente, iar în cazul unei femei bătălia devine un atac la persoană, nici într-un caz o dispută pe idei, pe proiecte. Este o luptă care se concretizează în jigniri, în insulte, calomnii.

- Aţi devenit imună sau încă mai sunt lucruri care vă supără şi vă fac să suferiţi?

- Da, mă mai enervez, atunci când aud lucruri nedrepte, dar îmi trece repede şi m-am obişnuit să iau lucrurile aşa cum sunt. Am văzut din propria experienţă că ceea ce nu este adevărat nu se prinde. Poţi să demontezi neadevărurile. Sigur, îţi este mult mai greu. De ce nu ne-ar fi şi nouă, femeilor, uşor? Deocamdată, aşa stau lucrurile, şi cred că nu numai în România, nouă ne este mai greu. Trebuie să suportăm mitocănii, grosolănii, jigniri. Dar când, cu toate astea, câştigi în faţa bărbaţilor, satisfacţia este mult mai mare.

Citit 4638 ori Ultima modificare Marți, 29 Aprilie 2014 20:03

50 comentarii

 • postat de peter
  Sâmbătă, 10 Mai 2014 12:04
  5.12.7.***
  Doamne ce ne a fost dat sa traim sa ne conduca un nimeni care doreste sa parvina de ras sa fi 10 ani nu ne ajunge
  0
  3
  Raportează
 • postat de io
  Vineri, 02 Mai 2014 16:20
  89.137.228.***
  Mă ponti-crymi-fă ,înfocați.
  Ce spuneți de varianta .
  Udrea Președinte .
  Băsescu Premier.
  Sau .
  Boc președinte .
  Udrea premier.
  Sau MRU președinte .
  Udrea premier.
  6
  0
  Raportează
 • postat de io
  Vineri, 02 Mai 2014 07:37
  89.137.228.***
  Deci de se distruge mafia și voi sunteți morți .
  Nu vi se pare că reprezentați sau măcar apărați un partid parazitar .
  Cât timp credeți voi că va mai rezista sistemul parazitar al psd.
  Cred că vă visați în locuințe container marca mazăre.
  Desigur ați observat privirea sticloasă a lui mazăre și a lui ponta .
  Cocoșei mafioți unde este zâmbetul sfidător a lui mazăre .
  De ce îi tremură barba.
  Dar ce să aștepți de la susținătorii lui ,,io ,,fă,,.
  Trai parazitar .
  Să nu uitați.
  Sărumâna un pic să vorbim .
  da cu adi ai vorbit .
  Da da zice că......
  și Panaite dispăru ucis .
  Adelu acum e la pripon .
  Cam ăștia sunteți .
  Paraziți ce susțin un parazit .
  Sigur că intenționat copii în scris analfabetismul lui crymi-copy man.
  Intenționat .
  Pe mine mă vedeți analfabet pe criminal vi-l puneți la icoană.
  De aia vă consider paraziți.
  Poate luați niște lecții de dicție de la madam Udrea .
  Nu de la monumentul prostiei mondiale .
  4
  0
  Raportează
 • postat de PENTRU io
  Joi, 01 Mai 2014 20:03
  95.76.33.***
  Eu vreau sa te votez pe tine si partidul tau .Esti f. destept si idiot , tara asta mai are nevoie de un tampit .
  1
  5
  Raportează
 • postat de Mos Ion Roata
  Joi, 01 Mai 2014 11:13
  5.13.229.***
  Comentariul de mai jos a fost pentru @io .
  0
  9
  Raportează
 • postat de Mos Ion Roata
  Joi, 01 Mai 2014 11:11
  5.13.229.***
  Imi pare rau dar tre' sa-ti spun ca , pe langa faptul ca o liiingi pe madama la bijboaca, esti si prost de bubui ! Ca tine, nu sunt multi dar sunt f perseverenti in idiotenia lor !!!
  1
  12
  Raportează
 • postat de io
  Joi, 01 Mai 2014 10:23
  89.137.228.***
  Psd-eilor .
  Ce faceți stați prin case .
  Păi de ce .
  Nu alergați în gât ,nu stați la rând la intrarea în Mamaia .
  Nu vă cheltuiți ultimul ban la Mamaia.
  Nu mai alimentați mafia lui mazăre .
  Păi de ce.
  9
  3
  Raportează
 • postat de bogdan
  Joi, 01 Mai 2014 00:18
  79.116.98.***
  mai aveti glume de astea? :))...chiar a fost buna asta...mi-ati facut ziua mai frumoasa :))
  0
  9
  Raportează
 • postat de @E.U. ,Respect!
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 21:59
  92.84.39.***
  Arunc o piatra in Dunare: Daca E.U. candideaza, eu o votez,pentru ca toti mincinosii ar fi in stare sa o "lapideze"pentru calitatile ei umane. Si ca sa va aruncati in batranul fluviu din "ciuda " l-as vota si pe Basescu Prim Ministru,ca sa mai risipeasca putin din "poporul de slugi," caci fara "ei" Mafia nu ar avea volan si nici permis de conducere.
  11
  7
  Raportează
 • postat de pentru io
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 20:50
  95.76.33.***
  Pentru IO :Am impresia ca nu stii sa citesti . Cei care comenteaza nu sunt deacord cu UDREA si cu ceea ce a facut f .rau in tara asta , cu banii pe care i-a cheltuit aiurea , cu terenurile de sport in panta etc . Poate apare sa candideze un om de omenie, fara un partid anume .
  4
  14
  Raportează
 • postat de Un netotalitarist
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 20:10
  92.80.190.***
  PMP Galati s-a consolidat deja ca o forta politica. Asaceva nu convine cantonatilor in pozitia "cu mana-ntinsa". Cred ca e zona cu cele mai multe salarii compensatorii acordate (sursa sigura de supravietuire a carciumilor). Despre misoginismul postacilor majoritari, nu mai pomenim.
  De pomina a fost si ramane Orasul Rosu, cu Otelul abia palpaind. Inconstienta totala fata de urmasi.
  18
  3
  Raportează
 • postat de Vasile Ciresu
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 20:07
  5.13.225.***
  =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Asta-i cea mai buna gluma ce am putu sa o aud de cad traiesc in tara asta ! Doamne nu am mai ras de cand sunt eu asa=)))))))))))))))))))) Pai in tara asta in care a mai ramas sa ne vinzi pe noi la legatura si patlagelele pot fi presedinti=)))))
  2
  14
  Raportează
 • postat de Gagica lui Base
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 19:44
  89.137.220.***
  ..asta in loc sa isi faca familie la casa ei (daca nu o fi sterpa)...umbla ca bezmetica prin tara dupa partidul lui cai verzi pe pereti .
  3
  15
  Raportează
 • postat de io
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 19:30
  89.137.228.***
  io nu mă mai urc în barcă cu voi .
  Că te ia presa ..............
  Dar nu recunosc că sunt boul țării și nu pot să îmi scot din vocabular ,,io ,,fă ,,,hîîîî.
  11
  3
  Raportează
 • postat de io
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 19:15
  89.137.228.***
  Te înșeli .
  Îmi place să fiu informat nu un bou de care profită mafia .
  De fapt Udrea dă fiori de temniță a la năstase ,voiculescu ,etc etc .
  De asta scriu că m-ie milă sunteți prea proști să trăiți normal .
  Sunteți prea proști să vedeți realitatea și în ce mocirlă vă scăldați.
  Am vrut să vă demonstrez că și eu pot jigni ca voi.Și nu mă simt tocmai ok .
  15
  3
  Raportează
 • postat de galatean
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 18:14
  79.116.105.***
  @io, din moment ce stii atat de multe, dai de banuit !? Faci parte din sistem, cunva ?! Numai base stie atat de multe ! Acum, ca sa te linistesti, imi este perfect indiferent cine intra in puscarie, daca a furat, ca-l cheama ponta, antonescu, nastase, berceanu sau videanu...... dar basescu traian , "presedintele" tuturor romanilor, este capo di tutti capi si impreuna cu amanta lui, ar trebui sa stea f. multi la parnaie !!! Doar atunci voi crede in justitia romana, cand ii voi voi vedea pe toti mafiotii astia cu lanturi la picioare si averile confiscate . Restul e cancan .
  4
  15
  Raportează
 • postat de io
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 17:38
  89.137.228.***
  De fapt m-ie milă de voi .
  De asta scriu .
  Demolați mafia psd ca să puteți trăi la nivelul pe care îl poate asigura resursele acestei țări.
  Demolați mafia psd să scăpați de sclavagismul impus de distrugerea economiei.
  Nu puteți avea pretenți de respect și considerație ca partid când în fruntea lui e un rebut uman pus să ucidă pentru a avansa pe linie de partid.
  Care vrei să mă contrazici atât mai scriu .
  În data de 27.03.2002, la ora 21/37,inculpatul Ponta Viorel ,Victor o sună pe inculpata Tătulescu Valentina .
  P.V-Sărumâna ,un pic să vorbim......
  TV-Cu adi ai vorbit ......
  P,V-Da ,da zice că știți.....
  T.V -Băi ,nu sunteți în stare să desfigurați un om ?La o adică ăăă.... te ajută tot ai noștrii.....
  P.V-Mă judecă .
  T.V Hai mă că glumeam .Hai că nu e greu,nu putem să îi provocăm un accident ceva....
  P.V-Ăă....
  T.V-Găsesc pe cineva ,îi provocăm un accident și gata.Dar să știi ,nu faci tu ,îmi pare rău pleci .....
  P.V-Bine .Dar dacă mă dovedește ....știți că ....a făcut sport ,dacă efectul......
  T.V-Îți faci treaba ,bine,dacă nu ....Ești tânăr avansezi.
  De asta vă scriu părăsiți psd nu mai asasinați poporul cu mafia ca să avansați ca ponta.
  FĂRĂ RESENTIMENTE PA .ȘI JOS MAFIA.
  16
  3
  Raportează
 • postat de gicu
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 17:32
  193.231.148.***
  Lasa-ne! Du-te acasa si fa mancare!
  2
  13
  Raportează
 • postat de Baba Ispravita
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 16:25
  92.85.247.***
  @ roberta matematiciana


  Soro, da-mi si mie fă un semeseu la 0236-469694, poate facem un selfie pe platou la Dunarea ( e hotel ), stii tu, unde era odata sef mare Ciumacenco al batran... acolo unde te-a arvunit Mariana cwurdefer la arabi sa te aiba DE capra ... Mai depanam si noi d'ale noastre, punem tara la cale ca doar n-o sa dam munca ce-am infaptuit, asa oras frumos, la putorile astea noi, in blugi Gucci si pantofi Stuart Weitzman ... io viu lejera, in treling si cizme de caucic chinezesc de la pesedeu ca ploua, am hogeag p'aproape, traiesc tot cu bou ala, Mitica, la L, pe Domneasca, blocu cu domnu cu scrumbiile putrede la pensionari, florin -fermecatoru-faslaru ... Are birou parlamentar la parter !
  10
  3
  Raportează
 • postat de Mos Ion Roata
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 15:25
  5.13.194.***
  @io respect, pentru un pupinbasist ca tine , nu am decat un raspuns : SICTIR ! Alte comentarii sunt de prisos .
  5
  15
  Raportează
 • postat de @io ,respect!
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 15:05
  92.84.39.***
  Vad ca sindromul "jandarului roman "in istorie e valabil si dincoace de Prut . Scoateti statuia lui Roaita si plasati-o in Centrul orasului. De 24de ani trasul/si votul/apei spala creiere ,nu sunt multi ,insa cum se explica ca mereu au castigat coplesitor din "duminica orbului" . Unii dintre ei au devenit si "monarhisti"cu accent moldovinesc ,USL-isti convinsi la fostele alegeri.
  14
  3
  Raportează
 • postat de MARIA
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 15:01
  95.76.33.***
  Foarte mare dreptate au unii care au comentat . Ce merite are aceasta neispravita care a tocat banii pensionarilor , care a fost deacord u inchiderea spitalelor , scolilor etc. sa viseze la functia de presedinte .Ce tupeu poate sa aiba , dar prostii nu cunosc tot raul care l-a facut tarii.
  5
  18
  Raportează
 • postat de Slavu
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 14:36
  109.166.132.***
  @ io
  Stimabile,limbajul si lozoncile tale ar fi fost apreciate mult inainte de 1989,cam pe timpul Anei Pauker(cine nu e cu noi e impotriva noastra).Elogiul tau la adresa unei individe(Elena) coincide cu elogiul tot unei Elene inainte de revolutie.Aceasta patachina,care astepta vizita "presedintelui"Norvegiei nu este decat o pupin*****ta basista si care alaturi de alta Elena care stie"ce vorbeste unii oameni" si e plina de "succesuri",sunt individe demne de madamele lui Caragiale.
  3
  18
  Raportează
 • postat de Necunoscut
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 14:26
  5.13.201.***
  A venit la Galati pupila basista Udrea.tu in afara de a da din melita mai ai vreo calitate?Ai tocat 12 miliarde de euro in mandatul de ministru si in afara de terenuri in panta si gondole nimic.Il acuzi pe premier de teroare,instrument folosit de Basescu al tau.Am sa va vad pe unde scoatteti camasa tu si toata gasca ta dupa ce Basescu tre sa-si stranga bagajul de la Cotroceni.ai sa fii presedinta la Targsor.
  3
  19
  Raportează
 • postat de blejnar
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 14:23
  5.13.194.***
  @io , esti si penibil si prost si lingau si retardat, si pupincouurist si......... !!! Dupa cum ai observat, din comentariile anterioare, nimeni nu l-a laudat pe ponta sau pe alt politician imbecil, care se da de ceasul mortii, chipurile, de dragul poporului roman ...... Oamenii, care nu-s putini deloc, o injura pe parasuta lui basescu, o couurvistina rea de couur dar si de gura care, dupa ce ca a facut atat de mult rau romanilor, mai are tupeul sa vina si s-o faca pe Alba ca Zapada !!! Dar tu, in prostia ta, da-i si da-i, cu "kim jong", cu "fa doina" si alte aberatii basiste !!! Esti un/o pupincouurist/a care , bolnav/a fiind de orbul gainilor , o tii una si buna ca ponta-i cel rau si basau-i cel bun !!! In concluzie, pup-o-n couur, in continuare, pe couurva marinarului, pentru ca esti mai prost/a decat prevede legea si ar trebui ca cei in drept sa te trimita la Spitalul 3, sau la Balaceanca, dupa caz !
  2
  19
  Raportează
 • postat de Gabitzu
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 14:23
  86.124.204.***
  Rai mai sunteti unii din dumneavoastra !
  La mine in bloc toti romanii sunt pregatiti pentru o femeie presedinta ! Serios.....avem o femeie presedinta de asociatie ! Si ca, sa demonstram ca, nu suntem rasisti, la urmatoarele alegeri vom vota presedinte de asociatie o persoana de culoare, apoi un homosexual si ...tot asa pana va invinge total democratia !
  4
  2
  Raportează
 • postat de io
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 13:49
  89.137.228.***
  Le transmit un sictir postacilor psd.
  Ar trebui să lăsați din brațe partidul mafiot Român=psd.
  Vă transmit un mesaj de bine .
  Tineri și tinere .
  Fiți activi în viața politică a țării.
  Implicați-vă în destinul acestei țări .
  psd e trecutul de 23 de ani .
  psd e adunătură de comuniști ce a eșuat în mafie ,în hoție și corupție.
  Demolați mafia condusă de criminalul lui Panaite .
  De nu mă credeți tastați pe Google ,,,,câinele de ponta ,,,
  Udrea e singura ce poate lupta cu mafia psd la nivelul lui Băsescu.
  Demolați din fașă Dictatura lui ponty ce copie fidel dictatura lui Kim Jong un.
  ponty acesta sa urcat în barcă exact ca acest Kim Jong și era împins ca un trântor .
  Demolați dictatura lui Kim Jong Fă Doina.
  19
  8
  Raportează
 • postat de Tatu T
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 13:21
  84.117.40.***
  Tatu T.
  Alooo, doamna, domnisoara corina dobre! Interviul a fost platit particular sau public?! Cred ca v-ati transformat cumva in tabloid, fiindca doar acolo este locul madamei. Scutiti-ne de jeguri de genul acesta chiar daca s-a dat drumul la campania pentru europene. Ar fi fost mai de preferat niste poze pentru adolescenti cu cosuri, sau cine stie, se poarta masaj erotic in casa lui Viorel Lis!? Publicati adresa pentru adolescentii cu bani!
  4
  15
  Raportează
 • postat de roberta matematiciana
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 12:56
  5.13.197.***
  Pocnitoarea asta si-a achitat "datoria", de 3 bulioane si jumatate, de euroi, la banca, in 3 zile !!!!!!!!! Cine draqu are puterea asta financiara in Romanica ?!? La fel ca si crucisatorul care "s-a imprumutat", la CEC, de 1 milion de euro, pe care i-a si primit in maximum 5 zile, pentru a "cumpara" mosia de la Nana !!!!! Cine mai poate lua de la CEC, 50 000 de euro , nu un milion si -i primeste si in regim de urgenta ?!? Unde sunt cele 20 de miliarde !!! de euro, imprumutati de la FMI , despre care spunea ca Romania n-ar avea nevoie acuta de bani dar imprumutul este, asa, ca o centura de siguranta ?!? Probabil era vorba despre centura pe unde umbla nutzica din plescoi ?!
  Astfel de intrebari trebuia sa-i puna ziarista, daca ar fi avut cohones . Parapanta asta, in nesimtirea ei, chiar ne crede prosti ! Culmea e ca sunt cativa care, din interes sau din prostie crasa, pun botul la aberatiile ei !?! Toti hotii merita puscaria, indiferent de gasca, pardon, partid dar prastia asta, impreuna cu marinarul protector, merita mai mult ca oricine !!!
  4
  24
  Raportează
 • postat de Punja
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 12:55
  92.85.249.***
  "daca lumea ar fi condusa de femei, nu ar mai exista razboaie..ar exista doar cateva tari care nu isi mai vorbesc" :))))) ... pe bune acum, cine dracu sa o voteze pe udrea cand toata lumea stie ca este "sageata" chiorului de la cotroceni si ar fi in stare sa o vanda si pe masa ca sa isi atinga scopurile!?!
  3
  21
  Raportează
 • postat de lya
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 12:51
  86.34.187.***
  Va miniti singuri crezand ca PMP-ul va lua mai mult de 10 % la europarlamentare sau ca veti castiga alegerile prezidentiale cu orice candidat veti avea. La cate prostii si aberatii indruga Udrea mi-ar fi rusine sa fi fost in locul ei sa acord un interviu.
  4
  20
  Raportează
 • postat de muritorul de rand
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 12:26
  86.127.215.***
  :)))))))))))))) e prea tare tanti, deja vad ca a facut mult mai mutl decat oricare alta patzachina ce a trecut pe aici , a iscat polemici de opinie , face lumea sa vorbeasca de ea , asta inseamna sa fii de notorietate . Bravo ei .
  O intrebare acum ptr toti cei ce nu o suporta si nu sunt de aceeasi parere, ce alt om politic din romania ar fi bun de presedinte. Spuneti doar unul care sa fie cel mai capabil, cel mai corect, cel mai PATRIOT.
  Stima domnilor!
  19
  3
  Raportează
 • postat de Gigel
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 11:25
  89.136.186.***
  Cred ca e foarte buna in pozitia de Pres........!
  4
  19
  Raportează
 • postat de Pensionarul Mitica Ispravitu
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 10:53
  92.85.247.***
  Io cu baba mea, Ispravita, votam pe 25 mai pe presedintele domnu doctor victor-viorel ponta ... Wudrea e o tiganca din plescoi-buzau. Noi, io cu baba Ispravita, vrem sa dispara Buzaul, sa vina cutremuru ala mare p'acolo si sa se caute pe cei nascuti p'acolo ca pe zborul MH370 ... Bashescu si Wudrea ne-a pagubit pensiile !
  10
  7
  Raportează
 • postat de ela
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 10:24
  5.13.197.***
  Aceasta javreta ne jigneste, in continuare, crezandu-ne prosti !?!
  3
  24
  Raportează
 • postat de galatean
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 10:01
  5.13.197.***
  Daca, in Romania, ar fi fost o justitie dreapta si nesubjugata tatucului din dealul Cotrocenilor, aceasta corveta vidanjoare era demult la Targsor ( pt. cei care nu stiu, Targsor este puscarie pentru "doamne" ) . Dupa ce s-a jucat cu miliardele de euro, puse la dispozitie de chiompaliul indragostit, bani luati cu japca din pensiile si salariile oamenilor, dupa ce a sfidat un popor intreg ( ca si acum de altfel !!! ), dupa ce a fost implicata in tot felul de hotii imense ( ca si acum !!! ), vine cu o nerusinare inconmesurabila sa ne prosteasca, din nou, ca apa-i uda si ca , vezi Doamne, numai ea, patzachina basista, va face handelul praf !!! Mars la puscarie, pitzipoanco !!! Vedea-te-as cu bratari la maini dar nu din astea care-ti plac tie, placate cu cristale si diamante, ci din alea, grele, care se strang cand iti misti "crengile" ! Tu si ibovnicul tau spanchi, ati distrus tara asta si v-ati lafait in belsug, in timp ce bietii oameni se chinuiau din greu sa puna o paine pe masa copiilor !!! Nu-ti spun sa-ti fie rusine, pentru ca o "ciociolina" atat de nesimtita, cum esti tu, nu are asa ceva dar ma rog la bunul D-zeu si voi face tot ce-mi sta in putinta, sa te vad acolo unde , intr-adevar, iti este locul : LA PUSCARIE !!! PS. Nu pot sa-i inteleg pe naivii care inca mai pun botul la toate minciunile acestei couurvistine care face traseul in functie de interese ?!? Cat despre @Ovidiu Andrei, se vede ca nici el nu crede ce spune si este intr-o eroare totala ! Doar interesul sa-l mane spre o astfel de catastrofa politica si nu numai !?!
  3
  29
  Raportează
 • postat de hehe
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 09:39
  5.13.154.***
  ahahahahaha!
  3
  11
  Raportează
 • postat de jack
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 09:24
  95.77.107.***
  Tara este pregatita sa aleaga o femeie presedinte dar in mod clar tu nu esti pregatita sa fii presedinte
  3
  26
  Raportează
 • postat de Tepes Voda
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 09:01
  89.136.186.***
  Sa luati interviu unei,,dame de consum,, din politica romaneasca cred ca ne-a jignit inteligenta .Aveti destule personalitati,oameni de valoare ,carora sa le luati interviu,nu unei cocote,care a sfidat o tara intreaga cu toaletele,cu gentile ei,in timp ce romanii se zbat intr-o saracie lucie .Sa va fie rusine !
  5
  30
  Raportează
 • postat de Claudiu
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 08:56
  82.137.14.***
  Udrea, daca pana acum banuiam ca esti o mare proasta, in urma a ceea ce afirmi, ai inlaturat orice dubiu.
  PMP-ul, partidul in care s-au adunat toti pedelistii cu codite dupa ei... nu v-ar fi rusine sa va fie, bolnavi de tupeu.
  3
  29
  Raportează
 • postat de Sandu.
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 08:54
  92.80.153.***
  Aceata pitipoanca lansata in politica mare de Basescu are un tupeu caracteristic minoritatii din care face parte.Ea si fica cea mica a presedintelui sunt niste reprezentante care umplu toate tabloidele si media intrucat adevaratele femei inteligente si capabile sunt ignorate de cei care propaga maneaua politica.Acest interviu pe care probabil si l/a platit din furaciunile anterioare dovedeste ca presa pune botul si incearca sa manipuleze naivii care inca mai cred in astfel de exemple toxice.
  3
  28
  Raportează
 • postat de Slavu
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 08:46
  109.166.129.***
  @Ovidiu Andrei:
  Prietene,unde ai vazut in comentariul meu ca promovez comunismul.Se pare ca chiar tu infierezi cu "manie proletara"
  pe cei care au o alta opinie decat a ta.Aceata pupaza a trecut prin trei partide de la stanga la dreapta iar acum in partidul celor care promoveaza un asa zis nou,dar de fapt este o nuca gaunoasa invelita in staniol.Este un partid cu un" latrat" exacerbat nascut din hahaitul grobian al celui care acum se afla in fruntea statutui.Romania a avut femei destoinice precum regina Maria,Marta Bibescu,si are si in prezent femei care ar putea ajunge in fruntea tarii,dar in niciun caz patachina de Udrea.
  4
  22
  Raportează
 • postat de basel
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 08:28
  5.13.134.***
  nici o intrebare ziarist-o ce esti ! sa ne explice cum a reusit sa faca atata avere in cativa ani de zile??de ce nu a dat nici o xplicatie data la dna pana acum? astfel de intrebari doresc si doreste un abonat a acestu-i ziar care incepe sa manipuleze pe galateni!!
  esti un jurnalist de nimic pentru felul cum ai luat acest interviu elenei basescu pardon udrea!!au condus tara 1o ani de zile care sunt rezultatele? 1ookm de autostrada si saracie mare in tara?..salarii taiate ..pensii sutite, spitale inchie, coruptie si evaziune enorma etc
  UN INTERVIU ESTE NORMAL CU INTREBARI SENSIBILE SI EXPLICABILE , CU INTREBARI IN TOATE SENSURILE!!
  PROBABIL UDREA A CENTRAT SI TOT UDREA A DAT CU CAPUL!!??.
  5
  24
  Raportează
 • postat de milton
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 08:15
  89.137.223.***
  "Ţara este pregătită pentru o femeie preşedinte" - doar Curmenistan a mai ramas fara presedinte . totul la misto - tipic udrea . prostia cea mai mare este ca inca mai sunt MULTI naivi, creduli .
  4
  26
  Raportează
 • postat de Ovidiu Andrei
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 08:05
  86.124.210.***
  Acest interviu, din " Viata libera " , mi-a placut...Iar cei doi comentatori dinaintea mea demonstreaza ceea ce era de demonstrat ( qed ) ca in zona Galati-Braila ca si in Dolj-Olt-Gorj-Mehedinti, comunismul n-a disparut, ca el doreste sa se extinda precum cancerul, iar cand vreun " antidot " ii apare in cale, isi ridica poalele in cap si se prezinta in toata uratenia trupeasca si sufleteasa...sunt zone in care poate mai gasesti trogloditi care cred ca Ceausescu este viu si ca el conduce Romania...Nu inteleg de unde provine reticenta romanilor la nou, la aparitia unui nou partid, la lansarea " pe piata " si a altor idei despre mersul inainte al tarii acesteia napastuita de stihiile trecutului ! Infiintarea PMP a avut loc pe fondul unui furt evident, transmis in direct pe 23 martie 2013, cand Blaga si trupa sa au reusit sa fuga cu voturile in Modrogan fara sa accepte renumararea lor...cei ce au sustinut-o pe Elena Udrea era normal sa nu se mai regaseasca in PDL...a fost o fuga din fata unor politicieni cu miros de naftalina comunista, a unor frustrati, imbuibati si cantonati in vechi tipare...daca a venit vremea candidaturii Elenei Udrea pentru cea mai inalta functie in statul roman ? BINEINTELES ! Este momentul propice de a scapa de o parte dintre multii misogini traitori pe melagurile mioritice si de a demonstra ca o femeie aflata in fruntea " trebii " va sti sa reaseze Romania pe locul meritat in Europa si in lume...
  39
  8
  Raportează
 • postat de nicu
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 07:59
  95.77.196.***
  copacul se cunoaste dupa roade iar omul dupa fapte, restul sunt povesti pentru fraieri.

  rezultatele guvernarii voastre au fost, spitale inchise, scoli inchise, salarii taiate cu 25%, pensii taiate cu 15%, 350 000 de mici companii inchise, tentativele de vindere a resurselor tarii.

  asa ceva face doar o trupa de ocupatie straina .

  eu votez congolezi daca nu am pe cine dar pe voi niciodata.stii zicala, cand cineva te inseala odata, zici sa-i fie rusine, cand te inseala a doua oara, sa-ti fie rusine.
  6
  31
  Raportează
 • postat de Slavu
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 07:52
  109.166.137.***
  Aceasta fatuca se pare ca viseaza sa ajunga in cea mai inalta functie(vrabia malai viseaza),persoana care nu este decat o Ciociolina a Romaniei.Partidul in care ciripeste in prezent este o sleahta de tradatori din PDL si un grup de pupincuristi basescieni.Nu sunt un misogin,in Romania sunt si femei destoinice care ar putea ajunge presedinte(din pacate nu sunt promovate suficient),dar in niciun caz "pupaza" ultrabasista.
  6
  31
  Raportează
 • postat de Eu si atat...
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 07:42
  5.13.213.***
  Piei Satana, tu si toata sleahta ta de ,,zoo'' in frunte cu taticul vostru spanchi!!!
  6
  31
  Raportează
 • postat de Renegatul
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 06:46
  70.198.65.***
  Buei...ni lesi?! Tu... si presedinte...baba...si mitraliera...
  Nu mai bine te iei de manuta cu Popeye lupul de mare si fugiti in lumea larga?!
  Ne-am lamurit cu politica voastra, toti sunteti o apa si-un pamant...apucati-va de altceva...voi sunteti buni doar sa stati capra FMI-ului...Ceausescu a fost singurul, coyones...voi sunteti pielea cucului din pantaloni...ne-ati adus dupa 24 de ani la sapa de cauciuc. Republica voastra e falimentara! Incetul cu incetul ne intoarcem la ginta ...sau trib.
  8
  30
  Raportează
 • postat de cetatean
  Miercuri, 30 Aprilie 2014 06:14
  5.13.234.***
  Sunt MERE importate din Polonia?
  5
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.