Galaţiul a rămas fără toalete ecologice de la începutul lunii mai

Galaţiul a rămas fără toalete ecologice de la începutul lunii mai
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei care sunt nemulţumiţi de mirosurile pe care le emană toaletele ecologice din Galaţi pot fi bucuroşi, însă nu şi cei mai slabi de vezică. Cele 75 de toalete ecologice date spre închiriere şi întreţinute de către Envirotech SRL din Constanţa au dispărut din oraş, de la 1 mai, după ce contractul încheiat între Primăria Galaţi şi această firmă, anul trecut, a expirat. Tot în aceeaşi zi au fost luate şi cele 12 toalete aparţinând Primăriei, numai că, potrivit purtătorului de cuvânt al municipalităţii, Emanuela Turcu, acestea au fost ridicate doar pentru ecologizare, ele urmând să fie amplasate provizoriu în parcurile din Galaţi, respectiv Viva, Rizer şi Grădina Publică.

"În momentul de faţă, este în plină desfăşurare procedura de licitaţie publică privind închirierea şi întreţinerea a 75 de toalete ecologice. Procedura se află în stadiul de validare anunţ de către ANRMAP. Valoarea estimată a contractului este de 145.500 lei”, arată o informare a Biroului de Presă al Primăriei Galaţi.

Cei care vor avea o urgenţă fiziologică şi nu vor fi în unul dintre parcurile cu bude ecologice, vor trebui să aştepte până când licitaţia pentru închirierea altor toalete ecologice se va finaliza. Până atunci, mai există şi varianta celui mai apropiat bar sau restaurant, dacă personalul îşi face milă şi vă lasă să utilizaţi toaleta localului.

Citit 1640 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Mai 2014 22:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.