Din dragoste de maidanezi/ Bacalbaşa se răzbună pe veveriţele donate de Marian Băilă (FOTO)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Din dragoste de maidanezi/ Bacalbaşa se răzbună pe veveriţele donate de Marian Băilă (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veşti proaste pentru gălăţenii care aşteptau cu nerăbdare să vadă veveriţe adevărate la Grădina Botanică. Micile animăluţe, donate de omul de afaceri Marian Băilă, nu vor mai ajunge la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, pentru că preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, le-a interzis accesul în incintă.

În loc să fie noua atracţie a Grădinii Botanice, veveriţele nostime şi jucăuşe au devenit motiv de scandal şi de presiuni. Bacalbaşa a sărit ca ars când a aflat din ziarul nostru că la Grădina Botanică vor ajunge 20 de veveriţe donate de Marian Băilă. A interzis categoric conducerii Complexului să accepte darul. Şi nu pentru că ar avea ceva cu „Chip şi Dale” din desene animate! Preşedintele a decis să se răzbune astel pentru articolele publicate de ziarul „Viaţa liberă” despre maidanezii din Grădina Botanică şi despre padocul ilegal care a funcţionat în incinta Grădinii Zoologice.

CITIŢI AICI ARTICOLUL DE LA CARE A PORNIT SCANDALUL

Consiliera preşedintelui Bacalbaşa a interzis Ecosal să ridice maidanezii din Grădina Botanică

Marian Băilă a încercat să-l contacteze pe preşedinte, pentru a-l ruga să-şi schimbe părerea faţă de veveriţe. "Nu mă deranjează să mă rog de domnul Bacalbaşa să primească veveriţele la Grădina Botanică, dar nu-mi răspunde la telefon", ne-a declarat Marian Băilă.

Pentru că totuşi cele 20 de veveriţe - şapte adulţi şi 13 juniori - au nevoie de un spaţiu public, în care să-i bucure pe cei mari şi mici cu joaca lor, aşteptăm de la cititori sugestii despre locul unde credeţi că ar putea fi găzduite.

 

Citit 14455 ori Ultima modificare Luni, 12 Mai 2014 11:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.