Apar refugii pentru staţii pe strada Oltului
Foto: Foto: Anca Spânu

Apar refugii pentru staţii pe strada Oltului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timp de mai bine de două săptămâni, pe strada Oltului, pietonii au făcut slalom printre găurile din asfalt destinate să primească refugiile pentru staţiile de maxitaxi de pe traseu. Iată că, de câteva zile, refugiile cu pricina au început să fie instalate. În unele locuri, acestea sunt amplasate drept în mijlocul trotuarelor, iar geamurile lor, acum curate şi fără afişe publicitare, sunt adevărate capcane, pe timp de noapte, dar nu numai, chiar şi pentru cetăţenii fără alcool la bord, ce să mai vorbim despre veselii cartierului. Dincolo de asta, însă, e semn bun că se instalează.

Pe 31 martie, "Viaţa liberă" publica un text despre adăposturile pentru staţii, iar montarea lor, potrivit declaraţiilor de atunci ale Primăriei, urma să aibă loc în perioada 21-30 aprilie. Deşi atunci s-au făcut doar găurile în asfalt, e bine că măcar acum au început să apară şi refugiile.

276.048 de lei plăteşte Primăria municipiului Galaţi firmei gălăţene SC Izoterm Construct SRL, pentru achiziţionarea şi montarea de adăposturi pentru 72 de staţii ale transportului public local. Firma a câştigat licitaţia cu cel mai mic preţ oferit, impunându-se în faţa altor patru contracandidate. Conform listei din caietul de sarcini al licitaţiei, din cele 72 de adăposturi, 14 vor fi montate pe bulevardul George Coşbuc, zece pe Nae Leonard, 12 pe strada Oltului, două pe Oţelarilor, patru pe Saturn şi unul pe Bălcescu, la CNVA.

Citit 1790 ori Ultima modificare Duminică, 11 Mai 2014 15:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.