Ce părere au gălățenii despre starea drumurilor din municipiu

Ce părere au gălățenii despre starea drumurilor din municipiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atâta timp cât străzile din Galaţi sunt în urmă la capitolul calitate, pe undele dintre ele abia putându-se circula atât pe jos, cât şi cu maşina proprie sau autobuzul, consideraţi că Primăria ar trebui să investească mai mulţi bani în reabilitarea căilor de acces din municipiu?

Gicuţa Niculescu, 48 de ani: "Este dezastru cu străzile din Galaţi, fie că e vorba de trotuare, fie că e vorba de partea carosabilă. Nu mai spun că sunt zone în care apa şi canalizarea nu au ajuns. Eu stau pe strada Traian, care este dezastru. De ani zile, Primăria spune că modernizează, dar nu a făcut nimic. Am auzit că acum trebuie să înceapă lucrările, chiar vreau să văd, pentru că ne amână de multă vreme. În rest, toate străzile arată mizerabil cu gropi, spărturi, unde se acumulează bălţi de fiecare dată când plouă. E jale."

Ioana, 20 de ani: "Străzile arată groaznic, sunt foarte multe gropi. Dacă faci şcoala de şoferi şi încerci să-ţi iei permisul, începător fiind, nu prea poţi să le ocoleşti, nu ai destulă dexteritate încât să eviţi craterele şi să nu încurci circulaţia. Trotuarele, în unele zone, sunt prea înguste, cred că ar trebui lărgite. De asemenea, aceeaşi problemă a gropilor din carosabil se regăseşte şi la nivelul trotuarelor. În mod clar, Primăria ar trebui să investească în reparaţia lor."

Ana, 20 de ani: "Sunt foarte multe gropi şi nu prea am cum se le ocolesc. Sunt începătoare în ale şofatului. Dacă sunt gropi, se strânge apa, stropesc şi pietonii, fără să vreau. Şi eu am fost stropită ca pieton, la rândul meu, de către maşini. Şi trotuarele sunt în aceeaşi situaţie."

Citit 672 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Mai 2014 23:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.