Crin Antonescu, la Galaţi: „PNL va obţine un rezultat cuprins între 20 şi 25 la sută”
Foto: Foto: Corina Dobre

Crin Antonescu, la Galaţi: „PNL va obţine un rezultat cuprins între 20 şi 25 la sută”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Senatorul Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat, duminică, la Galaţi, că în urma scrutinului dedicat Parlamentului European, ce se va desfăşura pe data de 25 mai, partidul pe care îl conduce va obţine un scor electoral de peste 20 la sută, rezultat ce-i va permite formaţiunii politice să se impună, din toate punctele de vedere, în cazul unei asocieri a partidelor de dreapta din România, pentru prezidenţiale.

„PNL va avea un rezultat suficient de bun pentru a demonstra că este, indiscutabil, forţa de dreapta numărul unu în România, că este, indiscutabil, locul în jurul căruia se poate construi alternativa la noua guvernare roşie PSD şi asociaţii. Acest rezultat, cuprins între 20 şi 25 la sută, va însemna că, din data de 26 mai, discuţiile despre dreapta nu pot fi altele decât cu şi despre Partidul Naţional Liberal, că proiectul economic pe care PNL l-a lansat în urmă cu două zile va trebui luat în discuţie de către toţi cei care vor să facă politică de dreapta”, a afirmat liderul naţional al liberalilor.

În timp ce Marian Petrache, preşedintele Consiliului Judeţului Ilfov şi coordonatorul campaniei PNL, a catalogat campania electorală pentru europarlamentare drept „cea mai grea, din 1990 şi până în prezent”, Crin Antonescu a spus că PSD, alături de aliaţii săi, au declanşat „un atac psihologic”. „Ţinta PSD este ca PNL să nu facă 20 la sută. Ideea inoculată că PNL va avea un rezultat prost, că PNL va avea o criză internă, că PNL, în visele domnului Ponta, se reîntoarce la terapia intensivă şi va descoperi că USL nu a murit, toate aceste lucruri au constituit şi constituie un atac psihologic puternic”, le-a spus Antonescu celor câteva sute de liberali reuniţi la Teatrul Muzical „Nae Leonard”.

După întrunirea liberalilor de la Teatrul Muzical, la care au participat, printre alţii, deputatul Victor Paul Dobre (preşedintele Judeţenei PNL), senatorul Paul Ichim (preşedintele Municipalei PNL), Ramona Mănescu (candidat la europarlamentare), primarul Marius Stan, Iuliana Tania Bogdan (vicepreşedinte CJ), George Stângă (candidatul PNL Galaţi pentru europarlamentare) şi Sorin Dănăilă (candidat pentru Colegiul 9), Crin Antonescu a efectuat o vizită în cartierul Aviaţie, după care s-a deplasat la Tecuci, unde, de asemenea, a avut o întrunire cu liberalii din judeţ.

Citeşte şi Premierul Victor Ponta: E necesar pod sau tunel, la Galaţi sau Brăila

Citit 2457 ori Ultima modificare Duminică, 18 Mai 2014 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.