Ghinion cu repetiţie/ Primarul Marius Stan n-are noroc să vadă China

Ghinion cu repetiţie/ Primarul Marius Stan n-are noroc să vadă China
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De câte ori primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, e la un pas să plece în China, parcă forţele universului conspiră împotriva lui şi-i strică planurile. Avem şi dovada!

Mai întâi a fost Apaterm

Anul trecut, încă de prin septembrie, timp de aproape o lună, între Primăria Galaţi şi municipiul Wuhan, din provincia Hubei, s-a purtat o vie corespondenţă pentru că primarul municipiului Wuhan, Tang Liangzhi Wuhan, l-a invitat pe Stan să participe la „Summitul Oraşului Prietenos” în perioada 20-22 noiembrie 2013, alături de toţi ceilalţi „fraţi” din lumea mare. Primarul s-a văzut, însă, nevoit să decline invitaţia. Motivul? Oraşul risca să rămână fără căldură din cauza Apaterm şi Electrocentrale şi a datoriilor uriaşe! Aşa că misiunea de reprezentare a oraşului i-a revenit consilierului local PSD Zanfir Ilie.

Apoi au venit inundaţiile

Anul acesta, lui Marius Stan i-a surâs din nou şansa de a participa, pe 26 mai, la un forum economic organizat şi găzduit de China, la Beijing, unde trebuia să prezinte oportunităţi de afaceri la malul Dunării, inclusiv cel mai important proiect - subtraversarea Dunării, împreună cu studiile de prefezabilitate. Şedinţa de Consiliu Local fusese stabilită pe 22, toate erau bune şi frumoasă, dar... al naibii ghinion! Dunărea a început să crească şi să tot crească, s-a instituit cod galben şi primarul şi-a anulat participarea la forum şi plecarea în China. Ba mai mult, şedinţa de Consiliu Local a fost mutată din 22 pe 29 mai, că nu mai avea sens să o înghesuie înainte de alegeri.

Ceva pare să-i pună beţe-n roate edilului când e vorba să zboare spre China. Oare ce?

CITEŞTE ŞI: Modele străine pentru Galaţi/ Cât au costat deplasările în străinătate ale trimişilor Primăriei

Citit 1659 ori Ultima modificare Vineri, 30 Mai 2014 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.