Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Social-democratul Claudiu Brînzan, membru al Consiliului de Administraţie al TVR, a fost declarat în incompatibilitate de către Agenţia Naţională de Integritate, întrucât, susţin inspectorii ANI, purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi a deţinut simultan funcţiile de membru în CA al Societăţii Române de Televiziune şi administrator al unei societăţi comerciale, „încălcând, astfel, dispoziţiile art. 84, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora „funcţia de membru al Guvernului este incompatibilă cu (...) funcţia de [...] administrator [...] la societăţile comerciale. Brînzan Claudiu deţine funcţia de administrator începând cu data de 30 noiembrie 2009, iar, începând cu data de 29 iunie 2010, deţine şi funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune”, se arată în comunicatul Agenţiei Naţionale de Integritate.

„Nu suntem demnitari, ci simpli membri ai CA”

Claudiu Brînzan ne-a declarat că va ataca în instanţă raportul inspectorilor de integritate. „Potrivit legii ANI, mi se ia un drept constituţional: dreptul la muncă. Nu pot să-mi întreţin familia dintr-o indemnizaţie. Nu suntem demnitari, ci simpli membri ai CA, unde suntem chemaţi o dată pe lună sau de câte ori este nevoie. Asta ar însemna ca 29 de zile din lună să nu pot să muncesc. Văd la televizor că ANI este foarte preocupată de SRT”, ne-a spus Claudiu Brînzan. Acesta susţine că s-ar fi aflat în incompatibilitate doar dacă societatea în cadrul căreia a activat ca administrator ar fi avut acelaşi obiect de activitate ca şi SRT. „Am fost administrator al unei firme de construcţii, care nu are nicio legătură cu televiziunea şi nici nu a avut contracte cu aceasta”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD, care ne-a declarat că nu mai deţine calitatea de administrator al firmei din momentul în care „s-a ivit această problemă”.

Citit 2216 ori Ultima modificare Joi, 05 Iunie 2014 18:30

3 comentarii

 • postat de UNom bun Duminică, 08 Iunie 2014 20:47 5.13.194.*** Link la comentariu
  0
  1

  De cand se ocupa ANI de INCOMPETENTI, ce se baga astia, pe ceva care nu au competente.
  El este un mare om de stat si partid, super incompatibil, super pregatit profesional, bun la toate, sa inlocuiasca orice compe sau incompetent, mai, bun nu are Galatiu, hahalerelor.

  Raportează
 • postat de Branza mucegaita Vineri, 06 Iunie 2014 18:56 5.13.177.*** Link la comentariu
  1
  12

  E tipul clasic de parvenit politic.Cine e Claudiu Branzan? O mare branza mucegaita de stat atatia ani pe niste scaune caldute de unde a sifonat bani in liniste deplina.Buba s-a spart pana la urma si ANi l-a prins cu ocaua mica.Ce legatura are omul cu TVR-ul si cultura in general, cand el a terminat o amarata de facultate de mecanica si nu a profesat niciodata in specialitatea lui.Sigur sa nu ne mai miram, atata timp cat lacatusi mecanici au ajuns presedinti de Camere parlamentare.
  Cel mai mult deranjeaza infatuarea si greata fara margini pe care o revarsa numai cand te priveste (se vede si din fotografie), si nesimtirea fara limite cu care ne-au obisnuit de altfel toti mafioto-politrucii.

  Raportează
 • postat de Unde-i lege... Vineri, 06 Iunie 2014 09:08 5.13.131.*** Link la comentariu
  0
  21

  "Nu pot să-mi întreţin familia dintr-o indemnizaţie." Te cred ca esti foarte sarac. Mi-e mila de tine. O sa punem o vorba buna la ANI! Nerusinare!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.