Iulian Aramă ar putea reveni în PDL/ Mircea Toader îşi cheamă „acasă” fiii politici rătăcitori

Iulian Aramă ar putea reveni în PDL/ Mircea Toader îşi cheamă „acasă” fiii politici rătăcitori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Democrat-liberalii au demarat o campanie de consolidare a PDL în plan local, după rezultatele dezastruoase de la alegeri. Deputatul PDL Mircea Toader a lansat un apel către foştii săi colegi de partid, care au părăsit tabăra portocalie pentru a se înscrie în alte structuri politice, să revină în partid. „Să putem să îi adunăm pe toţi cei care au o gândire de centru-dreapta, să putem să venim alături de PNL într-un organism foarte puternic şi să nu mai avem rămăşiţe. Să plecăm cu toţii într-un start comun”, a declarat, printre altele, parlamentarul. Mircea Toader a refuzat să precizeze cu ce foşti membri ai PDL a purtat discuţii în acest sens, însă ne-a confirmat că invitaţia de a reveni „acasă” este valabilă atât pentru Iulian Aramă (acum, prim-vicepreşedinte al PMP), cât şi pentru Cătălin Cristache (preşedinte PMP).

„Ca politician de dreapta, nu pot decât să apreciez apelul domnului deputat Toader. Regruparea pe eşichierul politic reprezintă un scop comun. Raportul subsemnatului poate fi benefic la reconstrucţia dreptei gălăţene”, ne-a declarat Iulian Aramă.

„Iulian Aramă să își vadă de drumul lui”

În ciuda afirmațiilor deputatului Mircea Toader, Doru Resmeriță, președintele PDL Galați, ne-a spus că nu susține revenirea în PDL a lui Iulian Aramă și nici o eventuală întoarcere a lui Cătălin Cristache. Democrat-liberalul s-a declarat surprins de poziția lui Mircea Toader și a precizat că, în cazul în care Aramă se va întoarce în PDL va contesta această decizie. „Atunci când domnul Aramă a făcut conferință de presă și a anunțat plecarea la PMP motivarea a fost că își dorește să continue proiectele președintelui Traian Băsescu. PDL a avut aceeași politică, nu și-a schimbat-o. Nu cred că se potrivește domnul Iulian Aramă cu politica PDL. Nu s-a schimbat nimic, nu văd ce motiv ar avea să se întoarcă. Aramă este o persoană politică prea importantă ca să vină ca simplu membru într-un partid politic”, a afirmat Resmeriță.

În aceste condiții, nu este exclus ca în PDL, între tabăra lui Mircea Toader și cea a lui Doru Resmeriță, să izbucnească un scandal.

 

CITEŞTE ŞI: Lovitură de graţie pentru PDL/Iulian Aramă candidează în Colegiul 9 din partea PMP

Citit 1508 ori Ultima modificare Vineri, 20 Iunie 2014 21:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.