Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) îl acuză pe fostul viceprimar PSD Nicuşor Ciumacenco de faptul că a încălcat regimul juridic al conflictului de interese în materie administrativă. Motivul? În perioada exercitării mandatului de viceprimar (2008-2012), a votat favorabil două hotărâri ale Consiliului Local Galaţi, prin care s-au alocat cu titlu de cotizaţie bani pentru Fundaţia „Andreiana Juventus”, al cărei preşedinte era. În opinia ANI, Ciumacenco a încălcat, astfel, dispoziţiile legii nr. 215/2001, potrivit cărora „nu poate lua parte la deliberare şi la adoptarea hotărârilor consilierul local care, fie personal, fie prin soţ, soţie, afini sau rude până la gradul al patrulea inclusiv, are un interes patrimonial în problema supusă dezbaterilor consiliului local”, dar şi dispoziţiile din Legea nr. 393/2004, potrivit cărora „Aleşii locali au un interes personal într-o anumită problemă, dacă au posibilitatea să anticipeze că o decizie a autorităţii publice din care fac parte ar putea prezenta un beneficiu sau un dezavantaj pentru sine sau pentru: […] o asociaţie sau fundaţie din care fac parte”.


Citeşte şi: Ciumacenco şi Resmeriţă NU vor fi SANCŢIONAŢI/ Fuziunea cu PNL îi scapă pe liderii PDL de DEMITERE

Citit 1345 ori Ultima modificare Luni, 23 Iunie 2014 19:43

3 comentarii

 • postat de UN GALATEAN Marți, 24 Iunie 2014 10:11 5.13.179.*** Link la comentariu
  3
  4

  MAI ..."CRISTI",MAI "GRIGORE",MAI"CETATEAN",MAI" CERNEA",MAI" CETATENE PLATITOR DE SALARII",MAI AGENTULE 007 AL ZIARULUI VIATA LIBERA....TI-am recomandat sa lasi oamenii corecti,cinstiti si independenti sa comenteze articolele ziarului.....ESTI PETE TOT SI LA TOATE COMENTARIILE ARTICOLELOR DIN ACEST ZIAR....NU STIU CAND MAI DORMI SAU MANANCI .....TU ESTI ULTIMUL CARE AR TREBUI SA ZICI CEVA.....LASA OAMENII CARE SUNT INDEPENDENTI SI CORECTI SA COMENTEZE NU TU.....!!!!STIM CA ESTI UN FANATIK SIMPATIZANT AL CELUI MAI CORUPT PRESEDINTE PE CARE LA AVUT ROMANIA SI DE ACEEA ITI RECOMAND SA NU MAI INCERCI SA INFLUIENTEZI OPINIA PUBLICA ZI DE ZI CU COMENTARIILE TALE .....OAMENI CA TINE,CU 7 IDENTITATI AR TREBUI SA-SI VADA LUNGU NASULUI SI SA LASE CETATENII SIMPLI SI INTRADEVAR NEMULTUMITI DE CLASA POLITICA ROMANEASCA SA COMENTEZE.....

  Raportează
 • postat de cetatean Marți, 24 Iunie 2014 08:50 193.230.156.*** Link la comentariu
  2
  4

  Aceeasi situatie se intampla si acum la aprobarea hotararilor locale care trimit bani daca nu direct la alesii galatiului la prietenii acestora adica la firmelele detinute de acestia.SI ACUM BANII SUNT ALOCATI PE OCHI FRUMOSI SI PE INTERESE. SI ACUM , CONTRACTELEL DE ACHIZITII PUBLICE SUNT ATRIBUITE CELOR CARE COTIZEAZA MAI MULT.VERIFICATI HOTARARILE LOCALE DIN 29.04.2014 SI TOATE CELELALTE HOTARARI DE ATRIBUIRE A BANILOR PUBLICI. O SA AFLATI TOCMAI CEEA CE AM COMENTAT.

  Raportează
 • postat de COSTEL Marți, 24 Iunie 2014 08:22 5.13.212.*** Link la comentariu
  0
  10

  SE PRICEPE LA LEGI CA BUNICA DE PE PRISPA CASEI!!!!!
  LATURI DE NICOLAE NU A FACUT NIMIC IN 13 ANI DE MANDAT IN ACEST ORAS!
  ACUM SE GUDURA LA DREAPTA BASISTULUI TOADER!! RAHAT!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.