Unde îşi fac VACANŢA politicienii noştri? IATĂ ce DESTINAŢII au ales

Unde îşi fac VACANŢA politicienii noştri? IATĂ ce DESTINAŢII au ales
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un politician a petrecut deja un sejur de neuitat pe o insulă grecească, iar alţii visează la croaziere * Unii dintre aleşii noştri se destind acum pe şezlonguri la Marea Neagră * Neptun, Mamaia şi Eforie Nord sunt staţiunile de pe litoralul nostru preferate de politicieni


Nu doar gălăţenii simpli îşi fac planuri, în această perioadă, de evadare din cotidian, ci şi politicienii şi aleşii noştri. Sătui şi obosiţi de jocuri politice şi scandaluri, mulţi dintre cei care ne conduc se relaxează deja departe de Galaţi împreună cu familia ori îşi fac intens bagajele în gând. Iată unde şi cum îşi petrec concediile cei care ne conduc!

Staţiunea Neptun, în topul preferinţelor

Consilierul judeţean Iuliana Tania Bogdan (fost vicepreşedinte al CJ) se relaxează deja pe litoralul Mării Negre, la Neptun, împreună cu soţul şi nepoţica sa cea mare, de şapte ani şi jumătate.

Liberala nu se află pentru prima dată în această staţiune, întrucât, de ani buni, nu doar gândul, ci şi paşii au purtat-o la Neptun. "A devenit deja tradiţie. De cinci ani mergem împreună cu nepoţica la Neptun. Înainte, tot Neptun preferam. Staţiunea este mai liniştită, plaja foarte bună, hotelul la care mergem, de mulţi ani, este foarte bine întreţinut şi cu personal deosebit. Tot aici, în staţiune, avem şi un loc în care luăm masa de mult timp", ne-a mărturisit liberala.

Tot la Neptun se relaxează şi senatorul Nicolae Marin, împreună cu soţia şi cei doi fii, de 16 şi şapte ani. Astăzi ori, cel târziu, mâine, parlamentarul şi familia sa îşi vor lua rămas bun de la mare. "Am făcut şi o încercare la bulgari, dar în afară de mâncarea multă pe care ţi-o pun în farfurie nu au nimic. Nu m-a impresionat nimic acolo. Neptun este o staţiune liniştită, foarte bună pentru relaxare. Băiatul cel mare, care are 16 ani, a cam început să se plictisească aici. De acum, nu-i prea mai place cu noi, cred că îl atrage mai mult Mamaia, cu distracţie, agitaţie”, ne-a mărturisit parlamentarul de Galaţi.

Vicele CJ oscilează între Mamaia şi Eforie Nord

Cornel Hamza, vicepreşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, încă nu este hotărât în ce staţiune să-şi petreacă vacanţa de vară, însă ne-a asigurat că în concediu se va distra tot pe litoralul românesc.

"Nu am ieşit din ţară în concediu. Ca şi anul trecut, probabil că voi pleca o săptămână la mare. De 30-40 de ani, mergem numai pe litoralul românesc, nu la bulgari sau în altă parte. Am început să merg la mare din anul 1982, cu cortul, atunci când mi-am luat şi maşină. De cele mai multe ori, am mers în staţiunile Mamaia şi Eforie Nord. Să văd unde vom găsi acum”, ne-a spus social-democratul.

Iulian Aramă, în insula Thasos

Prim-vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Iulian Aramă, s-a întors, de doar câteva zile, dintr-o vacanţă de vis, de şapte zile, pe care a petrecut-o, împreună cu soţia şi fetiţa sa, pe insula Thasos (Grecia). „Nu am mai fost pe litoralul românesc de mult timp. Mi-e greu să fac o comparaţie. Pot spune doar că în străinătate sigur este mai ieftin, iar serviciile oferite sunt de calitate”, ne-a mărturisit fostul consilier judeţean.

Chiar dacă abia revenit din vacanţă, Iulian Aramă îşi face deja planuri pentru o nouă deplasare. De această dată, însă, la munte, la noi în ţară. „Încă nu am stabilit unde vom merge”, ne-a spus prim-vicepreşedintele PMP.

Ichim visează la o croazieră în ţările nordice

Senatorul Paul Ichim nu şi-a programat vreo vacanţă pentru această vară, întrucât se dedică unui proiect pe care depune eforturi, mai ales financiare, să-l pună în practică, de ceva timp. Totodată, intrat în vacanţă parlamentară, medicul ne-a declarat că se simte cu adevărat liniştit şi relaxat în sala de operaţie, acolo unde îşi găseşte de fiecare dată echilibrul. Totuşi, ne-a mărturisit liberalul, nu ar strica o vacanţă la munte, dar cu piscină!

Paul Ichim ne-a spus că îşi aminteşte cu plăcere de o croazieră pe Mediterana, o vacanţă cu adevărat inedită, şi îşi doreşte să poată avea posibilitatea pentru o alta în ţările nordice. „O altă croazieră pe care am făcut-o, dar o mai vreau o dată, este Spania-Tunisia-Tenerife”, ne-a dezvăluit liberalul.

"În vara asta nu plec nicăieri!". Să-l credem?

Deputatul Florin Pâslaru ne-a spus că în această vară se va dedica mai mult politicii şi relaţiei cu cetăţenii, întrucât partidele se pregătesc deja pentru alegerile prezidenţiale, şi, cel mai probabil, nu va pleca în vacanţă. "Consider că sunt multe de făcut în interiorul partidului, iar în vara asta ne vom ocupa mai mult de politică şi mai puţin de noi. Vreau să continui audienţele şi în luna august, să fac şi conferinţe de presă. Şi prin muncă te poţi relaxa", ne-a spus social-democratul.

Totuşi, parlamentarul ne-a zis că este îndrăgostit de Delta Dunării, acesta fiind singurul loc din ţara noastră care îl tentează: „Am prins gustul Deltei”.

Simona Hapeci, fără concedii planificate

Consilierul judeţean Simona Hapeci (PP-DD) s-a obişnuit deja să meargă în concedii neplanificate. Nu pentru că nu i-ar plăcea să-şi facă planuri de vacanţă, ci pentru că activitatea pe care o desfăşoară în mediul privat nu-i prea oferă posibilitatea să-şi respecte eventualele programări de vacanţă. Nu de puţine ori i s-a întâmplat ca atunci când evada din Galaţi pentru destindere să primească, de exemplu, tot felul de controale la sediul societăţilor de care se ocupă.

Simona Hapeci s-a relaxat, însă, la Lepşa, pentru câteva zile, iar ce va urma încă nu ne-a putut spune. „Copiii preferă marea, iar eu umbra. Având pe cap multe, nu-mi pot programa nimic”, ne-a spus tânăra consilieră.

Resmeriţă este fascinat de Cheile Grădiştei

În această vară, democrat-liberalul Doru Resmeriţă, preşedintele PDL Galaţi, îşi va putea permite doar vacanţe de weekend, după cum ne-a declarat. Întrucât are o serie de chestiuni personale de rezolvat, care îi ocupă mai tot timpul, politicianul va evada din Galaţi doar la sfârşit de săptămână. „Nu sunt plecat niciunde. Nu este răgaz. Nu din motive politice, ci personale. Printre altele, am de redactat o carte”, ne-a spus Resmeriţă.

Totuşi, democrat-liberalul ne-a declarat că vizitează cât de des poate Cheile Grădiştei, una dintre destinaţiile sale preferate, unde a reuşit, totuşi, să meargă deja de două ori în acest an. „Aş prefera fără telefoane, dacă s-ar putea, dar nu mai mult de două zile”.

Bogdan Ciucă, „pe lângă casă”

Deputatul Bogdan Liviu Ciucă (PC) nu şi-a pus la punct, deocamdată, niciun plan de vacanţă pentru această vară şi, cel mai probabil, va sta mai mult „prin jurul casei”, cu atât mai mult cu cât o persoană extrem de importantă pentru tănârul deputat se confruntă cu probleme de sănătate.

Deputatul Dobre, încă în febra politicii

Deputatul Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi, ne-a declarat că, deocamdată, nu ştie cum se va relaxa în această vară ori dacă vacanţa şi-o va petrece în ţară sau străinătate.

În acest moment, liderul liberalilor gălăţeni este angrenat în proiectul privind fuziunea PNL-PDL, având parte, în această perioadă, de Birouri Permanente Naţionale, lucrări în Comisia de Statut, din care face parte, şi ulterior Congres. „Vom vedea după”, ne-a spus Victor Paul Dobre.

 

Nici parlamentarii tecuceni nu stau acasă

Senatorul Butunoi merge cu fiii la Disneyland

După nenumărate vacanţe petrecute în multe zone din ţara noastră, Bulgaria, Turcia şi Grecia, senatorul Daniel Butunoi, preşedintele PSD Tecuci, va merge în Franţa, la Paris. Dar nu oriunde, ci la Disneyland, împreună cu cei doi fii ai săi, de 11 ani şi şapte ani. Social-democratul va pleca în voiaj cu maşina şi pe drum va face mai multe opriri, pentru a le arăta copiilor săi câteva obiective din Europa.

De altfel, vacanţa pe care parlamentarul şi-a programat-o pentru această perioadă le este dedicată celor mici. „Mai întâi, le-am arătat copiilor România, pentru că trebuie să-şi cunoască ţara, să ştie cât mai multe despre ea. Am continuat cu Bulgaria, Turcia şi Grecia, iar acum sunt destul de mari pentru a înţelege tot felul de lucruri şi vrem să cunoască şi Europa”, ne-a spus senatorul Daniel Butunoi. Concediul familiei parlamentarului este de o săptămână.

Laurenţiu Chirvăsuţă merge la Neptun

La fel ca Tania Bogdan şi Nicolae Marin, deputatul Laurenţiu Chirvăsuţă, preşedintele UNPR Tecuci, este fidel staţiunii Neptun, de pe litoralul românesc. Parlamentarul şi-a programat, deja, în luna august, o vacanţă de zece zile la mare, iar de organizare se ocupă soţia sa, sarcina doamnei Chirvăsuţă fiind cea de a identifica şi rezerva locuri la unul dintre hotelurile din staţiune.

Laurenţiu Chirvăsuţă ne-a spus însă că va avea, în această vară, în special activităţi politice, întrucât se apropie alegerile parlamentare. „Am mai fost şi în alţi ani. Vom avea şi întâlniri cu o serie de colegi din partid, care au hoteluri la mare, în Mangalia”, ne-a mărturisit UNPR-istul.

CITEŞTE ȘI: Cine sunt doamnele din Consiliul Județului? Iată cu ce se ocupă și cât câștigă

Citit 3803 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Iulie 2014 09:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.