PETICE DE ASFALT pe trotuarul din Ţiglina I
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

PETICE DE ASFALT pe trotuarul din Ţiglina I
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi muncitori ai Serviciului Public Ecosal asfaltau, marți, trotuarul din staţia Ţiglina I. O asemenea veste ar trebui să-i umple de bucurie pe gălăţenii care locuiesc ori au drum pe acolo. Sfatul nostru este să nu se grăbească deloc cu bucuria, pentru că nu se asfaltează tot trotuarul, ci doar un petic de pământ rămas gol după ce copacul care crescuse acolo a fost tăiat.

Mai exact, Ecosal a primit din partea Primăriei Galaţi misiunea de a asfalta şapte asemenea „casete”, rămase goale după ce arborii care îşi aveau acolo rădăcina au fost tăiaţi. Potrivit autorităţilor, erau nişte plopi bătrâni, ale căror rădăcini extinse denivelaseră şi afectaseră dalele din staţie, şi care au fost tăiaţi în urma sesizărilor cetăţenilor. Faptul că s-a decis asfaltarea acestor petice şi aducerea la nivel a zonelor afectate de rădăcinile plopilor nu constituie, susţin autorităţile, soluţia definitivă, ci una provizorie, până când se va decide ce anume va fi plantat în loc.

Şi tot provizorie este şi asfaltarea pe casete, trotuarele străzii Brăilei, de la Inelul de Rocadă până la Hotel Galaţi, fiind programate să intre în reparaţie capitală încă din primăvara anului trecut. Până atunci, însă, vom rămâne cu o zonă bălţată de asfalt, care contrastează cu dalele sparte şi bordurile ciuruite. Atenţie, deci, pe unde călcaţi!

CITEŞTE ŞI: Apel către primar/ "O lopată de asfalt" pe strada Victor Vâlcovici!

Citit 1648 ori Ultima modificare Marți, 29 Iulie 2014 22:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.