Aleşii locali se pregătesc să-i ceară BANII de la OȚELUL fostului primar Nicolae

Aleşii locali se pregătesc să-i ceară BANII de la OȚELUL fostului primar Nicolae
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali se vor întruni astăzi într-o şedinţă ordinară a Consiliului Local. Piatra de încercare a votului aleşilor ar putea fi Regulamentul pentru publicitate stradală în municipiul Galaţi. Documentul a fost supus aprobării aleşilor în urmă cu şase luni, în prima şedinţă din acest an, şi a fost respins. Motivul? S-au abţinut de la vot nu mai puţin de 15 consilieri, în majoritate PSD şi PNL. Rămâne de văzut ce se va întâmpla acum, mai ales că, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, câţiva consilieri i-au reproşat primarului Marius Stan exigenţa în privinţa panotajului electoral, iar edilul a replicat că nu s-ar fi ajuns aici dacă regulamentul pe care l-a propus era adoptat.
Un alt punct fierbinte al şedinţei îl va constitui Notificarea privind Decizia nr. 43 din 5 august 2013 a Camerei de Conturi a Judeţului Galaţi, prin care Primăria trebuie să recupereze suma de 2,4 milioane de lei, pe care, în 2012, foştii consilieri locali au acordat-o de la bugetul local clubului de fotbal Oţelul. Finanţarea a fost catalogată ca ilegală de către Curtea de Conturi, iar aleşii trebuie să recupereze nu doar prejudiciul, ci şi foloasele necuvenite, adică dobânzile calculate până la această dată - 372.236 de lei. Cert este că fostul primar Dumitru Nicolae şi fosta directoare economică a Primăriei, Doina Stamate, au primit deja somaţii privind recuperarea prejudiciului, iar notificarea va fi supusă aprobării în plen a Consiliului Local.

Citeşte şi: ANALIZĂ VL: Ce-au făcut şi ce N-AU făcut aleşii Galaţiului la jumătatea mandatului

Citit 1880 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Iulie 2014 22:34

5 comentarii

 • postat de Multe mizerii a facut bosorogul
  Vineri, 01 August 2014 13:26
  5.13.234.***
  Daca s-ar vrea, l-ar scutura pe Niciolae bine justitia. Sa ne amintim de terenurile pe care le-a vandut aiurea, cum sunt cele de pe malul Dunarii si o buna parte din parcul de langa Selgros care au fost date Cozaminului. La ce ii trebuia retardatului aluia atata parc? Acel parc este al nostru, trebuia sa fie un spatiu pentru relaxare, joaca etc. nu sa stea degeaba in proprietatea Cozamin.
  0
  2
  Raportează
 • postat de simbriashul
  Joi, 31 Iulie 2014 18:41
  5.13.178.***
  Sa plateasca tot CL care a functionat la timpul respectiv si a aprobat propunerea facuta de primar si comisia de finantare.....

  Iar Marius Stan sa plateasca 1/2 din valoare ....pentru ca s-a laudat odata ca are bani....si isi permite .....si pentru faptul ca el a fost consilier si presedinte( hot) de club si a incasat cea mai mare suma din valoarea repartizata si aprobata ptr. club.
  0
  4
  Raportează
 • postat de simbriashul
  Joi, 31 Iulie 2014 18:36
  5.13.178.***
  Sa plateasca tot CL care a functionat la timpul respectiv si a aprobat propunerea facuta de primar si comisia de finantare.
  0
  2
  Raportează
 • postat de cetatean
  Joi, 31 Iulie 2014 13:33
  89.137.138.***
  Sa vedem daca numai Nicolae este vinovat mai ales ca la carma primariei sunt inca oameni care in 2012 au papat destul din acesti banuti , ori nu numai Nicolae a fost atunci ci si cei care sunt acum. este dovedit ca cine sapa groapa altuia cade singur in ea.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Nu-i rău, să fie un exemplu cu așa nu se face....ești bun de plată dacă nu-i cap pe umeri.
  Joi, 31 Iulie 2014 10:22
  92.86.89.***
  Nicolae, Nicolae, acum scoate banii, unde nu este cap, vai de buzunare, Acum nu-i rău, să fie un exemplu pentru următorii ce se perindă prin Primărie.
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.