PARCAREA din Micro 19, ADJUDECATĂ pentru 1,93 milioane de lei

PARCAREA din Micro 19, ADJUDECATĂ pentru 1,93 milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucrările de proiectare şi execuţie ale primei parcări construite pe locul unei foste baterii de garaje, în Micro 19, au fost deja atribuite, prin licitaţie, consorţiului format din firmele Tancrad SA Galaţi şi Global Service Project Bucureşti. Oferta acceptată de municipalitate se ridică la 1,93 milioane de lei. Lucrările sunt estimate să dureze şase luni, din momentul în care se emite ordinul de începere a lucrărilor.

Reamintim că în competiţie s-au înscris trei asocieri de firme: Asocierea SC Md Metacom Rep SRL şi SC Constructa Mecanique SRL cu terţ susţinător SC Atlas SA, Asocierea SC Lemacons SRL şi SC Atu Consulting SRL cu terţ susţinător SC Euro Proiect SRL şi Asocierea Tancrad SRL şi SC Global Service Proiect SRL.

Contractul vizează amenajarea unei parcări auto cu minim 216 locuri pentru autoturisme, spaţii verzi, un loc de joacă pentru copii, o zonă cu destinaţie pietonală prevăzută cu bănci, coşuri de gunoi, cişmele, toaletă ecologică şi iluminat public. Locul de joacă va avea două tobogane, patru balansoare, două leagăne cu trei scaune şi un complex de joacă dotat cu două turnuri şi un pod mobil. Spaţiile verzi trebuie să se încadreze unei amenajări peisagistice având în vedere că suprafaţa este generoasă - 11.335 de metri pătraţi.

Vom reveni cu amănunte asupra acestui proiect.

CITEŞTE ŞI: Proiectul lui Marius Stan în Micro 19/ 144 de garaje contra 216 locuri de parcare

 

Citit 3151 ori Ultima modificare Marți, 19 August 2014 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.