Absurd de Galaţi/ Să facem pluta pe uscat!

Absurd de Galaţi/ Să facem pluta pe uscat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde. Dragi gălăţeni, mai ţineţi minte de câte ori vi s-a promis un parc acvatic la Plaja Dunărea? De exemplu, în 2007, aleşii locali ai Galaţiului şi-au dat acordul de principiu pentru un parteneriat public-privat cu o firmă care îşi propusese realizarea, în zona Plajei Dunărea, a unui complex turistic cu magic-parc acvatic, restaurante, baruri, fast-food, club, patinoar, bazine de înot, săli de sport, piste de role, un amfiteatru în aer liber... Primăria urma să contribuie doar cu terenul. Nu s-a făcut nimic!

Un proiect ambiţios avea şi fostul preşedinte al judeţului, Eugen Chebac, în 2008, iar în 2010 viceprimarul Nicuşor Ciumacenco spera ca în cei doi ani şi jumătate rămaşi să demareze acest proiect, care însemna terenuri de fotbal, volei, beach-volei, zona pentru street-ball, un bazin acoperit, şi aqua-parc în zona Plajei Dunărea. Frumos. Şi în acest moment, pe hârtie, există un proiect ambiţios: modernizarea Plajei Dunărea pe baza unui parteneriat public-privat, care ar trebui să ajungă în faza de proiect în 2014 şi să fie pus în execuţie în 2015-1016.

În realitatea crudă, dacă anul trecut la Plaja Dunărea unul dintre bazine a fost închis, iar celălalt era plin doar în weekend, acum, în miezul sezonului estival, locul de agrement a fost închis de tot! În vremea asta, la capătul vestic al ţării, sute de arădeni şi turişti iau cu asalt Ştrandul „Neptun”, care oferă facilităţi demne de un Aqualand, iar la Piatra Neamţ Ştrandul Tineretului este cel mai mare şi mai modern din nord-estul ţării. Noi facem pluta pe uscat. Absurd, dar adevărat!

CITEŞTE ŞI: Plaja Dunărea a fost ÎNCHISĂ! Motivele suspendării activităţii, vechi de când lumea

Citit 1785 ori Ultima modificare Miercuri, 20 August 2014 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.