CENZURĂ COMUNISTĂ în instituţiile din subordinea CJ, din ordinul lui NICOLAE BACALBAŞA!

CENZURĂ COMUNISTĂ în instituţiile din subordinea CJ, din ordinul lui NICOLAE BACALBAŞA!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Preşedintele îşi bagă nasul în comunicatele de presă trimise de instituţiile de cultură, Protecţia Copilului, Evidenţa Populaţiei, Camera Agricolă etc. * Totodată, el îşi permite să selecteze „entităţile mass-media” către care va trimite informaţiile de interes public


Toate instituţiile publice aflate în subordinea Consiliului Judeţean Galaţi au primit recent o circulară semnată de preşedintele Nicolae Bacalbaşa prin care managerii sunt înştiinţaţi că nu mai au voie să trimită niciun comunicat de presă, nicio informaţie publică, fără ca acestea să fie supervizate de purtătorul de cuvânt al CJ, Florina Zaharia. Directorii respectivi sunt avertizaţi că nu au voie să scape niciun cuvinţel către presă, fără ca acesta să nu fie trecut prin filtrul cenzurii de tip comunist, instalată de o vreme la CJ.

Ca să nu-şi imagineze nimeni că prin respectivele comunicate de presă şi informaţii publice ar ajunge în gura presei cine ştie ce secrete de stat vom enumera câteva instituţii aflate în subordinea CJ: Biblioteca Judeţeană „V. A. Urechia”, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă Vizuală, Complexul Judeţean de Ştiinţele Naturii, Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Camera Agricolă, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor.

CITEŞTE ŞI: Ce-a FĂCUT din ce-a PROMIS preşedintele Nicolae Bacalbaşa/ ANALIZĂ la jumătate de MANDAT

Cum cele mai numeroase informaţii care apar în presă de la aceste instituţii sunt comunicatele despre diferite vernisaje ale unor expoziţii sau lansări de carte, tragem concluzia că ne întoarcem iar în vremurile de tristă amintire în care orice act cultural era trecut prin supervizarea unui singur om din judeţ, ca nu cumva să scape către populaţie ceva „subversiv”. Pentru că nu ne putem imagina cum o ştire despre o lansare de carte sau una despre vernisajul unui pictor ar putea ameninţa securitatea naţională şi siguranţa ordinii publice!

Se încalcă legea cu privire la accesul liber la informaţii publice

Ca să nu mai lungim vorba, cităm din circulara respectivă: „Documentele vor fi trimise Consiliului Judeţului cu precizarea sursei şi a destinatarilor. CJ va urmări conţinutul şi calitatea informaţiei, activitate ce va fi realizată de purtătorul de cuvânt, doamna Florina Zaharia. Consiliul Judeţului va decide asupra formei finale a documentelor şi a entităţilor mass-media către care acestea vor fi comunicate”.

Un prim lucru ce ne atrage atenţia este încălcarea flagrantă a Legii 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public. Aşa cum reiese din textul circularei trimisă de Bacalbaşa, „CJ va decide asupra entităţilor mass-media către care acestea vor fi comunicate”. Să înţelegem că preşedintele CJ îşi permite să selecteze cu de la sine putere publicaţiile şi posturile de televiziune către care va trimite respectivele comunicate?

CITEŞTE ŞI: Pe Nicolae Bacalbaşa îl "roade" vila deputatului Mircea Toader

Ţinem să-i amintim preşedintelui CJ că, aşa cum prevede legea citată, la articolul nr. 15, accesul mijloacelor de informare în masă la informaţiile de interes public este garantat. Activitatea de culegere şi de difuzare a informaţiilor de interes public, desfăşurată de mijloacele de informare în masă, constituie o concretizare a dreptului cetăţenilor de a avea acces la orice informaţie de interes public”. În acelaşi timp, la articolul 18, în aceeaşi lege se precizează: „Autorităţile publice au obligaţia să acorde fără discriminare acreditare ziariştilor şi reprezentanţilor mijloacelor de informare în masă”. E destul de clar!

O palmă dată şefilor instituţiilor de cultură

Vorbind despre faptul că „CJ va urmări conţinutul şi calitatea informaţiei”, circulara atrage atenţia şi asupra faptului că preşedintele CJ îşi imaginează că managerii respectivelor instituţii aflate în subordine nu s-ar prea pricepe să comunice eficient şi clar cu presa, din moment ce purtătorul de cuvânt al CJ va trebui să „umble” la conţinutul comunicatelor şi să „stabilească forma finală”.

Adică directorii respectivi nu mai sunt lăsaţi să gândească cu mintea lor cum să-şi promoveze instituţia şi nici textele pe care le comunică cetăţenilor acestui oraş. Prin urmare, trăim vremuri de restrişte: în loc ca mai marii judeţului să găsească soluţii pentru ca instituţiile culturale din Galaţi să aibă un sediu cum trebuie (avem un muzeu care funcţionează la Piaţă şi unul care se înghesuie într-o clădire retrocedată), ei consideră că au dreptul să cenzureze directorii şi instituţiile de cultură şi, prin acestea, şi pe oamenii de cultură ai urbei.

Am încercat să obţinem şi punctul de vedere al reprezentanţilor Consiliului Judeţului, contactându-i telefonic atât pe preşedintele Bacalbaşa, cât şi pe Florina Zaharia. Aceasta din urmă nu ne-a răspuns la telefon, în timp ce Nicolae Bacalbaşa, aflând că este căutat de "Viaţa liberă", ne-a închis telefonul, motivând că este într-o şedinţă.

CITEŞTE ŞI: Ieşire SCANDALOASĂ a lui Nicolae Bacalbaşa/ Tania Bogdan: „Sunteţi deplorabil"

Citit 12887 ori Ultima modificare Vineri, 05 Septembrie 2014 19:03

37 comentarii

 • postat de Neagu.M.
  Marți, 09 Septembrie 2014 00:36
  92.80.170.***
  amice"Eu", ori nu intelegi ce se intampla, ori esti de acord cu ce se intampla. adica, ORI ESTI INCONSTIENT, ORI ESTI NEMERNIC. adevarul, numai tu il stii......
  (am citat pe cineva care a comentat mai jos; sper ca nu se va supara)
  0
  52
  Raportează
 • postat de Eu @Neagu M.
  Luni, 08 Septembrie 2014 23:05
  5.13.212.***
  Am postat un comentariu cu numele Roni, dar cu toate ca a aparut pe pagina dupa ce l-am postat, a doua zi disparuse. Nu am facut decat sa intorc cuiva de aici jignirile aduse d-lui Bacalbasa.
  Nu mi se pare normal sa ni se stearga comentariile, chiar daca facem parte din "minoritate". Asta arata cat de impartiali sunt cei de la acest ziar.
  Asa ca Neagu M. nu te mai baga in seama daca nu stii despre ce este vorba.
  45
  1
  Raportează
 • postat de nedumetitul
  Luni, 08 Septembrie 2014 08:55
  92.80.170.***
  Ma tot intreb de ceva timp, cum de o institutie precum Consiliul Judetean, a fost data pe mana unui asemenea om? Si cum de este inca tolerat acolo, dupa toate tampeniile pe care le spune si le face? Judetul Galati se duce de rapa, iar lui (citeam intr-un alt articol) ii arde de telenovele turcesti! Cica Suleyman Magnificul ii seamana lui, adica Suleyman care a trait cu cateva sute de ani in urma seamana cu Bacalbasa zilelor noastre?!?!? Cum vine asta oare? timpul curge in sens invers, sau cum? Hai ca am trait s-o aud (citesc) si pe asta! Si mai are pretentia ca este un om citit si cu o cultura impresionanta!
  1
  51
  Raportează
 • postat de Neagu.M.
  Luni, 08 Septembrie 2014 07:42
  92.80.148.***
  Draga "Eu", nu v-a sters nimeni comentariile laudative la adresa domnului presedinte Bacalbasa. Cauta-le cu atentie, le gasesti mai jos semnate "Mircea", "Dana" si "Jiji".
  Banuiesc ca ati primit sarcina sa scrieti si voi, dar de bine, despre domnia sa. Imi pare rau pentru voi, dar nu ai ce sa faci cand majoritatea are o alta parere! Asta se intampla cand cineva a semanat vant: acum culege furtuna!
  Sa fiti sanatosi cu totii, dar nu va mai bateti joc de cei din jurul vostru.
  Ca va veni vremea scadentei si ca tot ceea ce faceti acum se va intoarce tot la voi.
  Si se mai spune ca, totul se intoarce inzecit, atat binele cat si raul facut.
  Asa ca, gata, ati aratat cine sunteti si de ce sunteti in stare.
  Acum ar trebui sa mai si meditati un pic. Va amintiti sfatul din Biblie: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face?
  1
  55
  Raportează
 • postat de Eu
  Duminică, 07 Septembrie 2014 22:44
  5.13.172.***
  Interesant cum cei de la Viata ''Libera" sterg de pe site comentariile favorabile d-lui Bacalbasa, dar in schimb le lasa pe cele care il fac in toate felurile, pe cele care sunt calomnii, jigniri si atac la persoana.
  50
  1
  Raportează
 • postat de Colt Alb
  Sâmbătă, 06 Septembrie 2014 18:04
  5.13.218.***
  In principal, aceasta masura are ca scop sa interzica ziarului Viata libera accesul la informatii si sa nu mai scrie articole despre activitatea CJ Galati. Sa inteleg ca de asta nu are "Magnificul" timp si pentru judetul care si-a irosit sperantele in mai bine, votandu-l ? Asta face el pentru salariu si alte avantaje? Sa-i fie rusine este prea putin spus! Mai bine si-ar da demisia si ar lasa pe cineva capabil in locul lui, pana nu distruge si putinul ramas neafectat !
  0
  63
  Raportează
 • postat de karol
  Sâmbătă, 06 Septembrie 2014 15:58
  93.118.248.***
  dragilor ,vorbiti despre personajele care jefuiesc galatiul. e drept ca bacalbasa e pionul principal,dar acest comunist e pantaloni scurti pe linga comunistul cornel hamza care terorizeaza galatiul pentru a aduna bani multiiiiiiiiiiiiiiiiiii . sa va fie rusine ca ati adus galatiul la dezastru, comunistilor. lasati libera presa, politia si procuratura si nu mai amenintati in stinga si dreapta ca va vine si voua ceasul la fel ca lui bunea de braila si constantinescu de constanta. afara din c.j bacalbasa, afara din c.j cornel hamza si toti ceilalti corupti.
  0
  44
  Raportează
 • postat de Uratenie
  Sâmbătă, 06 Septembrie 2014 13:01
  92.82.178.***
  Doamneeeeeeeee, URAT mai este acest om!!!!!! Urat la chip, urat la suflet si din aceasta cauza............urat de cei din jur!
  0
  61
  Raportează
 • postat de Tatu T.
  Sâmbătă, 06 Septembrie 2014 08:06
  89.137.136.***
  Nu credeam ca poetesa din noua generatie, cu niscavai talent, dar vax media, vax comunicare publica va ajunge sa cenzureze ditamai directorii de institutii publice, numiti sigur pe criterii politice de partidul majoritar. E o jignire crasa adusa la adresa acestora, e ca si cum ar fi fost declarati impotenti intelectual si va asigur ca fapta nu va ramane fara urmari. Vorba de pe malul Dunarii, mai jos de Vadul Sacalelor inspre Pescarie, Vataful "si-a dat cu tesla in...testicule"
  Acum sa vedeti spectacol!
  0
  34
  Raportează
 • postat de Turbanul lui Suleyman
  Sâmbătă, 06 Septembrie 2014 02:24
  5.13.153.***
  Căderea Constantinopolului a fost nimic, să vedeţi voi căderea Galaţiului, sub domnia Măriei sale, Magnificul Bacalbaşa!
  1
  67
  Raportează
 • postat de Xfiles
  Vineri, 05 Septembrie 2014 20:09
  5.13.162.***
  VL face rating cu personajul asta! E ,,bun'' omul, lucreaza pentru partid. D-na Anghene si-a dat demisia din CJG, directorii de la Parcul Zoo si Gradina Botanica au plecat. D-na dr. Lovin, din cate stiu, tot din cauza lui Bacalbasa a plecat, satula de tot ce a avut de suportat de cand s-a transferat de la CFR la Judetean. Sper doar ca galatenii sa refuze sa mai voteze PSD-ul la urmatoarele alegeri. Orice alt partid , dar nu PSD, cel care l-a propulsat pe Bacalbasa in functie!
  2
  80
  Raportează
 • postat de DJ STAN
  Vineri, 05 Septembrie 2014 20:08
  5.13.130.***
  ARTICOL COMANDAT !!!!

  MARIUS STAN MOARE DE CIUDA CA BACALBASA NU L-A PRIMIT IN PSD!
  26
  5
  Raportează
 • postat de @ jiji
  Vineri, 05 Septembrie 2014 19:44
  5.13.178.***
  Jiji, geme in tine incompetenta si ignoranta; esti departe de realitatea faptelor!
  0
  49
  Raportează
 • postat de Bacalbașa Dobrovici, cred că-ți bate DNA-ul pe la ușă...sună clopoței de cătușe?
  Vineri, 05 Septembrie 2014 16:53
  80.97.242.***
  Bacalbașa DOBROVICI are mare morcov de pușcărie....cred că DNA-ul este pe urmele lui, cred că are vre-un dosar în lucru și a intrat în derivă, mai ales că Bunea Stancu mare șef pe CJ Brăila este arestat la domiciliu fiind pus sub acuzație.
  1
  50
  Raportează
 • postat de jiji
  Vineri, 05 Septembrie 2014 16:31
  92.80.171.***
  @viata libera:
  Nu mai deinformati. In orice institutie, societate, etc corect este ca nicio hartie, adresa, etc sa nu iasa fara numar de inregistrare si fara semnatura sefului. In conditiile in care iese ceva fara numar si semnatura, dar cu antetul si stampila institutiei, angajatul care a emis-o poate fi tras la raspundere.
  Motivul este simplu. Raspunderea pentru ce iese dintr-o instituite apartine sefului ei ca reprezentant legal.
  Inclusiv comunicatele de presa sunt tot documente ce ies din institutie.
  Daca tot e liberatatea presei de ce nu va duceti si la Politie, Armata, SRI etc sa cereti informatii cand vreti si cum vreti.
  Exista doua institutii in Galati de unde ies informatii care nu ar trebui sa iasa Primaria si Politia Locala si ajung - pe surse - probabil de la niste angajati care isi rotunjesc veniturile cu spaga de la VLG sau in prostia lor mok nestiind ca informatia se plateste.
  87
  2
  Raportează
 • postat de mara
  Vineri, 05 Septembrie 2014 15:16
  82.157.218.***
  Atentie Galateni : baroiul va fi al-doilea "" DICTAOR"" un GADAFI al Romaniei

  Doresc sa aiba soarta celor doi.
  1
  21
  Raportează
 • postat de Cara metru
  Vineri, 05 Septembrie 2014 14:11
  5.13.166.***
  Mircea, fa-te ca lucrezi! L afel de rasfirat.
  0
  19
  Raportează
 • postat de Mircea
  Vineri, 05 Septembrie 2014 13:57
  193.230.156.***
  Probabil ca dl. Bacalbasa are destule nerealizari care il fac sa nu mai fie simpatizat de galateni, dar ceea ce vedem in acest articol este una din clasicele mostre de manipulare marca Viata libera. Mai rasfirati baieti, mai rasfirati! E prea la vedere.
  70
  5
  Raportează
 • postat de zal
  Vineri, 05 Septembrie 2014 13:03
  5.13.199.***
  BACALBAŞA..tu cu gura ta ai spus: Boala se vindeca..dar prostia ninciodata....sa intors roata.
  1
  56
  Raportează
 • postat de Alicante
  Vineri, 05 Septembrie 2014 12:05
  5.13.230.***
  Stim ca la CJ Galati nu se respectă legea si coruptia infloreste; dar asta-i cam de multisor poveste, si anume de cand este incompetentul Bacalbasa presedinte, pe care PSD il tolereaza, sau chiar il incurajeaza. Brovos partid, halal sa -ti fie, dar nu ne mai cere votul!
  1
  94
  Raportează
 • postat de PC
  Vineri, 05 Septembrie 2014 11:38
  109.102.62.***
  La eliberarea CI trebui sa declari cu nu ai modificat locuinta. Cine a hotarit asta ? Asta din poza sau fostul prefect arestat ?
  0
  15
  Raportează
 • postat de @dana
  Vineri, 05 Septembrie 2014 11:20
  193.230.156.***
  Dana, crezi ca doar datorita prostiei umane? rationamentul e incomplet, no offence
  1
  23
  Raportează
 • postat de dana
  Vineri, 05 Septembrie 2014 10:28
  185.53.252.***
  @julien...datorita prostiiei umane , misuna ciinii pe strada !!! nu din cauza d-lui Bacalbasa !!!!!!
  54
  5
  Raportează
 • postat de doru
  Vineri, 05 Septembrie 2014 10:19
  113.160.100.***
  Feriti copiii de aceasta poza brrrrr !!!!!!!!!!!!!!
  1
  52
  Raportează
 • postat de THEODORACHIS
  Vineri, 05 Septembrie 2014 09:53
  193.226.102.***
  Acest PAUL PUŞCAŞ personaj mediocru cu accese de machiavelism precar, ajuns în funcţie pe canalele slinoase ale politicii, pus de HOARDA ROŞIE să confirme legalitatea mânăriilor de orice tip, hrănindu-se cu satisfacţia minimă că el şi familia lui sunt “sugători fără sfârşit” din banii publici, confirmă încă o dată că o carieră în administraţia publică de top nu poate fi clădită cu coloana vertebrală dreaptă. De fapt omul seamănă, din ce în ce mai mult, cu semnul întrebării, aceasta fiind una dintre deformaţiile sale profesionale. Contribuţia să la aducerea la conducerea unei instituţii de prim rang din administraţia publică locală a viermelui psd –ist E.C. Bocăneanu, este una care nu poate fi tăgăduită de nimeni. La insistenţele senatorului târtan - Gică Saghian şoarecele carierist PAUL PUŞCAŞ a intermediat instalarea prefectului-criminal la conducerea D.J.E.P. Caracterul infect al acestui om l-a adus în situaţia să se comporte cu familia lui la fel cum se comportă psd –iştii cu el şi haita lui, motiv pentru care e la un pas de destrămarea “celulei sale de bază”. PAUL PUŞCAŞ NU UITA ! PRIN CEEA CE FACI MURDĂREŞTI VIITORUL PROPRIULUI TĂU COPIL, CARE VA FI OBLIGAT SĂ POARTE “DESAGA MURDARĂ” PE CARE O UMPLI TU ÎN FIECARE ZI. TE-AI ÎNTREBAT VREODATĂ DE CE SOŢIA TA MERGE PE STRADĂ DOAR CU OCHII ÎN PĂMÂNT ?
  6
  34
  Raportează
 • postat de julien
  Vineri, 05 Septembrie 2014 09:45
  5.13.166.***
  datorita acestei secaturi misuna cainii vagabonzi pe strazile galatiului.
  1
  71
  Raportează
 • postat de Daniela
  Vineri, 05 Septembrie 2014 09:19
  79.155.146.***
  Din ce citesc in comentarii, domnule Bacalbasa, NIMENI nu va iubeste. Cred ca, nici colegii din P.S.D. Asta/i o problema grava.Mai bine v/ati retrage si sa va vedeti de problemele dvs. Va plac ciini, va plac poeziile... viata este frumoasa ....dar scurta. Asa ca , retrageti/va si lasati pe altii. Sunt destui tineri care cu siguranta ar face lucruri importante pentru acest Galati. Dintr/un oras mare, frumos a ajuns de risul Romaniei. Si imi pare rau...ca sunt galateanca si iubesc acest oras.Si inca ceva... faceti/va niste analize..... aveti fata prea imbatrinita .... stiu eu, poate de prea multe probleme. Aveti grija de dvs. Sanatate!
  1
  59
  Raportează
 • postat de pentru aia care dau minus
  Vineri, 05 Septembrie 2014 08:51
  193.230.156.***
  amice, ori nu intelegi ce se intampla, ori esti de acord cu ce se intampla. adica, ORI ESTI INCONSTIENT, ORI ESTI NEMERNIC. adevarul, numai tu il stii......
  1
  47
  Raportează
 • postat de Coltatul
  Vineri, 05 Septembrie 2014 08:39
  5.13.203.***
  Desi pare o problema minora, este un lucru grav! La C.J. Galati domneste interesul suprem al Sultanului Bacalbula! Un nimic de om, face legea dupa bunul plac fara sa-l deranjeze nimeni! Cine il intreaba de ce a trebuit ca din banii cetatenilor sa plateasca amenda pentru nepunerea in executare a unei hotarari judecatoresti (vreo jumatate de milion de euro)? Cine il intreaba de ce a retras din instanta raportul de audit care il incrimina ca a reziliat contractul cu Info Word si asa s-au platit despagubiri de 300.000 de euro ? De ce nu-l intreaba nimeni despre fondurile deturnate de la lucrarea de la Parcul Zoo si ca aceasta lucrare nu este definitivata de trei ani? Mai sunt multe alte intrebari la care Bacalbula ar trebui sa raspunda, poate se autosesixeaza Parchetul sau D.N.A.
  3
  103
  Raportează
 • postat de BARBIERI-TE-AS PUTIN CU DRUJBA, SONATULE!
  Vineri, 05 Septembrie 2014 07:56
  193.230.156.***
  EXEMPLARUL ASTA, A CARUI FATZA, ORI DE CATE ORI O VAD, MA FACE SA MA GANDESC CU DRAGOSTE NETZARMURITA LA O DRUJBA(ODATA SI ODATA TOT O SA-TI GASESTI NASHUL, FRUMOSULE), NU S-A ALES SINGUR, DRAGI GALETENI!!! S-A PUS CUMVA SINGUR ACOLO, IN FUNCTIE? NU, VOI L-ATI ALES! ENJOY!
  3
  92
  Raportează
 • postat de comunistul de serviciu...
  Vineri, 05 Septembrie 2014 07:39
  89.136.1.***
  asta e ce-au ales galatenii....asta merita...unii au iesit constiincios la vot alegand mafia PSD-ista altii mai indiferenti au stat in case fara a iesi la vot,lasand in sarcina asistatilor social,pensionarilor si marea majoritate a bugetarilor sa voteze acest 'conglomerat' ce ne conduce urbea de 25 de ani...Tot Inainte tovarasi ....
  1
  72
  Raportează
 • postat de matei
  Vineri, 05 Septembrie 2014 07:31
  92.82.243.***
  Dupa iunie 2016 (peste cca 1 an si 9 luni), va ramane personajul de cea mai trista amintire din istoria post-decembrista a Galatiului.
  Pana atunci insa, Dumnezeu sa aiba grija de noi!
  Uitati-va numai la expresia fetei lui: cu cine vi se pare ca seamana?
  2
  60
  Raportează
 • postat de Craciun
  Vineri, 05 Septembrie 2014 05:31
  188.25.18.***
  Ce poate sa fie ? Nu e PSD ? Nu e similar cu PCR ? Seful lor de la Bucuresti nu e un admirator al PC Chinez ?
  3
  63
  Raportează
 • postat de Primaru Pandele
  Vineri, 05 Septembrie 2014 05:11
  84.117.42.***
  Iar cenzura comu ista ?
  2
  26
  Raportează
 • postat de Bacalbasan
  Vineri, 05 Septembrie 2014 05:03
  84.117.42.***
  Iar cenzura asta comuista ? Sau o fi cakapitalista ?
  2
  22
  Raportează
 • postat de DY TOTO GL
  Vineri, 05 Septembrie 2014 01:50
  69.22.169.***
  O GOLANIE COMUNISTA,BACALBASA,TOADER,DURBACA,PAUL DOBRE,DAN NICA,AUREL NECHITA,SUNT JEFUITORII GALATIULUI,BANDA LUI BOLDEA,GALATIUL SI ROMANIA E JEFUITA DE ACESTI SACALI COMUNISTI,ORDINARI,LA PUSCARIE CU VOI BANDITILOR !!!!!!!!!
  12
  52
  Raportează
 • postat de avocata
  Vineri, 05 Septembrie 2014 00:19
  5.13.163.***
  in partea de jos a CIRCULAREI , se vede ca este semnata de laura teodoru, cine o fi, si de secretarul judetului, PAUL PUSCAS,care om are rolul de a respecta legalitatea si legislatia, si de a aplica legea in judet, deci omul asa intelege repectarea legislatiei, ( de mentionat ca acesta a fost coleg de facultate si de birou cu BOCANEANU, prefectul asasin )
  3
  44
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.