„Enoriaşul” de la Ministerul Culturii

„Enoriaşul” de la Ministerul Culturii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Culturii şi Cultelor Toader Paleologu (FOTO 1), a fost la Galaţi cu ocazia reîntoarcerii  acasă a sfântului rătăcitor Athanasie Patelarie. Ministrul a asistat la slujbă, ba chiar le-a şi adresat câteva cuvinte credincioşilor prezenţi în Catedrală.

A revenit în urbea noastră, la ceremonia de ridicare în rang de arhiepiscopie a Episcopiei Dunării de Jos. Ciudat, nu a organizat nicio conferinţă de presă, nu s-a întâlnit cu niciunul dintre capii instituţiilor de cultură din Galaţi.

Deci ministrul a fost în vizită la Galaţi doar în calitate de... enoriaş?

Secretul Ecaterinei Andronescu

După ce s-a lăsat aşteptată mai bine de o oră şi jumătate, ministrul Ecaterina Andronescu (FOTO 2) a sosit în cele din urmă la dezbaterea publică organizată de Sindicatul Învăţământului Preuniversitar, la Casa Corpului Didactic.

Presa a fost însă poftită afară imediat ce ministrul şi-a încheiat alocuţiunea introductivă.

Sfatul Guvernatorului – „Pariaţi pe leu!”

Guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, s-a aflat la Galaţi, într-o vizită de lucru, la sediul BNR de pe strada Fraternităţii. Motivul concret al descinderii a rămas secret, dat tot ne-am ales cu un sfat:

„Dacă doriţi să câştigaţi, pariaţi în continuare pe leu”. Poate pe cel de la grădina zoologică, sau de la circ.

Premiul de Excelenţă pentru Crin

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, şi-a făcut cale pe la Galaţi doar în campania alegerilor europarlamentare, nu şi la prezidenţiale unde, convocarea intempestivă la negocieri de către şeful statului i-a “boicotat” vizita deja aranjată.

La primul său tur, şeful liberalilor a inaugurat sediul primăriei şi o sală de sport în comuna Munteni Şcoala Generală nr. 1 de la Corod. Ajuns la Tecuci, Crin Antonescu a participat la sfinţirea cabinetului parlamentar al lui Victor Paul Dobre.

Crin Antonescu a vorbit aici despre “intrarea interlopilor la primul etaj al politicii, la PD-L. La cea de-a doua vizită, a poposit la Suhurlui. În finalul descinderii, liderului i-a fost decernat „Premiul de excelenţă” la cea de-a XVI-a ediţie a «Galei Premiilor PNL».

Nuntaşul Tăriceanu

Ex-premierul Călin Popescu Tăriceanu, a făcut un tur de forţă prin comunele gălăţene.

La Şendreni, a participat la inaugurarea Căminului Cultural, iar la Oancea, Călin Popescu Tăriceanu a fost „promovat”, la gradul de prim-nuntaş, unde a primit ca dedicaţie specială de la lăutari, imnul PD-L „Verde ’nrourat”!

La Galaţi, Tăriceanu s-a întâlnit cu oamenii de afaceri şi a sfătuit băncile să nu mai stea „ca pisica pe burlan”.

Citit 1077 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.