O cravată care… sare la gât!

O cravată care… sare la gât!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu haina face pe om, ci… cravata lui!, s-ar putea spune acum despre senatorul Paul Ichim. După ce ne-a obişnuit, ani de-a rândul, să apară la diverse acţiuni- fie că era vorba de politică, medicină sau simplă sindrofie – îmbrăcat neconvenţional, iată că acum lucrurile se schimbă.

La conferinţa de presă din această săptămână, senatorul Paul Ichim s-a prezentat în faţa camerelor de luat vederi în costum şi cu cravata regulamentară!

Mare surpriză mare, mai ales că presa s-a obişnuit ca doctorii liberali să vină, în general, la conferinţe, îmbrăcaţi în hainele din spital; nu de puţine ori au susţinut declaraţii politici şi doctorul Mihai Bucatanschi şi doctorul Dumitru Cristea îmbrăcaţi în bluze albastre, specifice spitalului.

Acum însă, Paul Ichim a renunţat şi la hainele de spital (de înţeles în lumina ultimelor dezvăluiri pe care le-a făcut) dar şi la pălăria de cowboy, de pildă, pe care o afişa, adesea, în spaţii acoperite.

O singură problemă pare să aibă senatorul îmbrăcat la costum: cravata care, spune acesta, „îl strânge de gât”. Având în vedere uşurinţa cu care reuşeşte să-şi facă «prieteni», se poate spune „bine că e vorba doar de cravată”… 

Explicaţii foto:

1 - Paul Ichim a renunţat la pălăria de cowboy în favoarea costumului şi cravatei”

2 - Şi liberalul Mihai Bucatanschi păstra hainele de spital la conferinţele de presă

Citit 674 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.