POLITICĂ DE WEEKEND/ Marius Stan, la o ciorbă de burtă cu pensionarele

POLITICĂ DE WEEKEND/ Marius Stan, la o ciorbă de burtă cu pensionarele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Să nu te laşi niciodată filmat sau fotografiat în timp ce mănânci, bei sau fumezi”, aceasta este regula de aur a imaginii de politician pe care liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, o respectă cu sfinţenie. Ei bine, cum nu mai este liberal, ci progresist, primarul Marius Stan nu mai are motive să respecte o asemenea regulă. Aşa că s-a lăsat fotografiat la masă. Şi nu cu politicieni, ci cu pensionarii. Sau, mai exact, cu pensionarele!

Pe 1 Octombrie, de Ziua Internaţională a Vârstei a III-a, edilul i-a felicitat pe vârstnicii de la Căminul Social de pe strada Războieni şi pe cei de la Căminul ”Sf. Spiridon”, ambele instituţii de ocrotire socială aflate sub tutela Primăriei municipiului Galaţi. Fiind o zi de sărbătoare, pensionarii asistaţi au avut parte de meniu special şi de programe artistice. Surpriza a venit de la locatarii Căminul ”Sf. Spiridon”, care şi-au luat inima în dinţi şi l-au invitat pe Marius Stan la masă. Edilul a acceptat cu plăcere şi a mâncat alături de ei ciorbă de burtă, piept de pui la grătar cu legume şi prăjitură cu ciocolată.

Negocieri cu burta plină, dar cu DNA

Când e vorba de mese, trebuie spus că edilul obişnuieşte să se afle mai degrabă în postura de gazdă, nu de invitat. Nu o dată a fost văzut alături de politicieni gălăţeni luând masa de pe terasa „Doors”. Doar negocierile merg mai bine cu stomacul plin! Tot de la o masă, edilului i s-a tras şi o reclamaţie la DNA. „I-am invitat pe consilieri şi le-am dat o masă din banii mei. Şi un bun tovarăş face sesizare la DNA: cum am plătit?! Din buzunar, pentru că îmi pot permite! A ajuns DNA să se ocupe de subiecte de 2.700 de lei. Trist şi dramatic este că printre noi sunt nemernici, că nu pot să le spun altfel, care stau la masă, iar după aia fac plângeri”, a spus dezamăgit Stan, la o şedinţă trecută a Consiliului Local.

Citeşte şi: Primărie, te iubesc! Marius Stan mai vrea un mandat

Citit 1825 ori Ultima modificare Vineri, 03 Octombrie 2014 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.