GARAJ şi teren de sport pentru Poliţia Locală, cu BANII municipalităţii

GARAJ şi teren de sport pentru Poliţia Locală, cu BANII municipalităţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La iniţiativa primarului Marius Stan, aleşii locali au dat undă verde pentru două investiţii în valoare totală de peste 180.000 de euro. Este vorba de un garaj şi un teren de sport, care se vor realiza în bătătura lui Mihai Manoliu, directorul Poliţiei Locale. Astfel, aleşii locali au aprobat studiul de fezabilitate pentru obiectivul "Teren Sintetic de Pregătire Fizică Multifuncţional (Teren de Sport) - strada Traian nr. 254".

Poliţia Locală Galaţi a solicitat amenajarea unui teren de sport cu gazon artificial de cinci centimetri grosime şi în suprafaţă de 924 metri pătraţi, în vederea pregătirii fizice a personalului, întrucât nu dispune în prezent de astfel de spaţii. Terenul va fi împrejmuit cu plasă de sârmă, iar în perioada de iarnă va fi acoperit cu un balon presostatic pentru terenuri de fotbal. Balonul pentru teren va avea uşă de intrare, nocturnă, instalaţie de încălzire proprie, valoarea totală a investiţiei fiind de 329.306 de lei.

Cea de-a doua hotărâre luată de aleşi vizează aprobarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul „Garaj Auto - Parcare Acoperită - strada Traian nr. 254”. Poliţia Locală Galaţi a solicitat amenajarea unui garaj auto - o hală metalică în suprafaţă de 400 metri pătraţi. Valoarea totală a investiţiei în acest caz este de 464.038 de lei.

Citeşte şi: Reţea REFĂCUTĂ din temelii. INVESTIŢIE de cinci milioane de euro în siguranţa energetică a Galaţiului

Citit 1873 ori Ultima modificare Luni, 10 Noiembrie 2014 10:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.