Audienţe la partid, nu la Primărie?!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma materialului publicat săptămâna trecută, în care arătam că pe site-ul Primăriei nu este prezentat vreun program de audienţe a membrilor celor cinci comisii de specialitate din cadrul Consiliului Local Galaţi - lucru care nu s-a modificat nici acum – unul din aleşii locali ne-a răspuns, indicându-ne unde poate fi găsit de cetăţenii cu probleme.

Este vorba despre consilierul local Aurelian Constantin – preşedinte al celei mai importante comisii, cea de buget-finanţe, administrarea domeniului public şi privat al municipiului. Domnul Constantin ne-a informat că „în mod practic, pot fi găsit în fiecare vineri, între orele 17.00-19.00, la sediul PSD din Micro 39”.

Aşa cum remarca şi un cititor care şi-a expus părerea pe site-ul ziarului – www.viata-libera.ro, demersul nostru nu a fost de a afla la ce sedii de partid au audienţe domnii consilieri, ci unde pot fi dânşii găsiţi la Primărie. Pentru că, vorba cititorului, nu toate persoanele sunt înscrise într-un partid, însă toate sunt conduse de aceeaşi administraţie…

Citit 684 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.