Rămâne sau nu VICEPRIMAR? Radu Cosca s-a întors la PRIMĂRIE
Foto: Foto Anca Melinte

Rămâne sau nu VICEPRIMAR? Radu Cosca s-a întors la PRIMĂRIE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru că şi-a terminat concediul de odihnă, Radu Cosca s-a întors luni, , la Primăria municipiului Galaţi, unde şi-a reluat activitatea de viceprimar, iar astăzi va fi din nou prezent la datorie, în biroul de la etajul unu. Singurul mister este dacă politicianul PC a revenit în activitate până la finele mandatului, adică în iunie 2016, sau doar pentru perioada de preaviz.

Cosca nu a dorit să facă niciun fel de declaraţie legată de viitorul funcţiei sale, ci doar s-a ocupat de problemele curente care sunt în sarcina sa. Cert este, însă, că demisia pe care a depus-o pe masa primarului Marius Stan nu este nici acum semnată, iar edilul a lipsit ieri din Galaţi, fiind plecat la Bucureşti.

Se pare că Radu Cosca nu s-a hotărât încă dacă rămâne viceprimar sau măcar consilier local, ori dacă părăseşte administraţia locală. Se ştie, primarul îşi doreşte ca Radu Cosca să rămână viceprimar, motiv pentru care, la şedinţa Consiliului Local de joia trecută, a respins solicitarea aleşilor PC şi PSD de a lua act de demisia lui şi de a-l înlocui în Legislativul Local şi din Primărie.

De cealaltă parte, nici PC nu-şi doreşte să piardă postul de consilier ocupat de Cosca. Şi asta pentru că următorul supleant de pe lista USL este un social-democrat, aşa că grupul conservator din Consiliu s-ar reduce de la cinci la patru membri, în vreme ce grupul PSD ar avea nouă membri în loc de opt.

Conform legii, Cosca are 15 zile la dispoziţie, în cadrul preavizului, pentru a lua o decizie: îşi retrage demisia sau nu. Lucrurile ar putea fi lămurite astăzi, când Cosca şi Stan se vor întâlni la Primărie şi vor discuta faţă în faţă. Mai mult, ar putea ţine împreună audienţele cu cetăţenii.

Citeşte şi: SCANDAL MONSTRU/ Postul de viceprimar a stârnit furtună în Consiliul Local

Citit 2174 ori Ultima modificare Luni, 02 Februarie 2015 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.