Organigrama CALORGAL a fost aprobată. Cei mai mulţi dintre angajaţi vor fi de la APATERM

Organigrama CALORGAL a fost aprobată. Cei mai mulţi dintre angajaţi vor fi de la APATERM
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reunit în şedinţă săptămâna trecută, Consiliul de Administraţie al Calorgal a aprobat organigrama societăţii care urmează să preia distribuţia de agent termic şi apă caldă în municipiul Galaţi. Potrivit directorului Mircea Ispas, Calorgal va avea 548 de angajaţi, iar majoritatea oamenilor vor proveni de la Apaterm, întrucât „avem nevoie de specialişti”. „Faţă de fostul Apaterm, la Calorgal s-au redus posturile de conducere cu 20 la sută, personalul TESA a fost redus cu 37,5 la sută, iar numărul directorilor de la trei la doi”, ne-a declarat Mircea Ispas.

Chiar dacă membrii Consiliului de Administraţie au aprobat organigrama, Calorgal va putea opera în municipiul Galaţi abia după ce instanţa va decide falimentul Apaterm.

Mircea Ispas a afirmat că primul pas va fi încheierea contractelor cu asociaţiile de proprietari, după care vor fi semnate convenţiile individuale cu proprietarii de apartamente racordate la sistemul centralizat de încălzire. „Astfel, va fi mai bine şi pentru sistem, dar şi pentru cetăţeni. Prin convenţie, oamenii se angajează că permit accesul în apartament pentru debranşarea individuală, în cazul în care nu plătesc”, a afirmat directorul Calorgal, care activează şi în cadrul Apaterm, în funcţia de director tehnic.


CITEŞTE ŞI: Primăria a ajuns la un acord cu Electrocentrale. Gălăţenii vor avea APĂ CALDĂ şi CĂLDURĂ!

Citit 5933 ori Ultima modificare Luni, 02 Martie 2015 23:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.