Primăria Galaţi, certificată la standarde europene de calitate

Primăria Galaţi, certificată la standarde europene de calitate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, în urma auditului pentru certificarea sistemului de calitate a serviciilor pe care le asigură cetăţenilor, Primăria municipiului Galaţi a primit Certificatul de atestare în conformitate cu standardele europene de calitate ISO 9001:2008.

Documentul este valabil trei ani şi certifică faptul că serviciile publice generale de administraţie publică locală sunt la standarde europene din punct de vedere al calităţii.

”Vreau să îi asigur pe gălăţeni că acest certificat nu este o simplă hârtie pe care o bifăm la palmares, ci este o garanţie că suntem pregătiţi să îmbunătăţim calitatea serviciilor pe care le asigurăm locuitorilor oraşului. Ştiu că mai sunt multe lucruri de făcut pentru ca serviciile administraţiei publice locale să fie la cele mai înalte standarde şi tocmai acest certificat ne obligă să le îmbunătăţim continuu. De aceea, le spun mereu oamenilor care lucrează în primărie să fie amabili, politicoşi, eficienţi şi zâmbitori cu cetăţenii care au de rezolvat probleme”, a declarat primarul Marius Stan.


Ce părere aveţi despre NOUL SITE AL "VIEŢII LIBERE"?

Citit 1617 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2015 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.