Primăria Galaţi, certificată la standarde europene de calitate

Primăria Galaţi, certificată la standarde europene de calitate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, în urma auditului pentru certificarea sistemului de calitate a serviciilor pe care le asigură cetăţenilor, Primăria municipiului Galaţi a primit Certificatul de atestare în conformitate cu standardele europene de calitate ISO 9001:2008.

Documentul este valabil trei ani şi certifică faptul că serviciile publice generale de administraţie publică locală sunt la standarde europene din punct de vedere al calităţii.

”Vreau să îi asigur pe gălăţeni că acest certificat nu este o simplă hârtie pe care o bifăm la palmares, ci este o garanţie că suntem pregătiţi să îmbunătăţim calitatea serviciilor pe care le asigurăm locuitorilor oraşului. Ştiu că mai sunt multe lucruri de făcut pentru ca serviciile administraţiei publice locale să fie la cele mai înalte standarde şi tocmai acest certificat ne obligă să le îmbunătăţim continuu. De aceea, le spun mereu oamenilor care lucrează în primărie să fie amabili, politicoşi, eficienţi şi zâmbitori cu cetăţenii care au de rezolvat probleme”, a declarat primarul Marius Stan.


Ce părere aveţi despre NOUL SITE AL "VIEŢII LIBERE"?

Citit 1541 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2015 15:00

6 comentarii

 • postat de kyoru
  Miercuri, 20 Mai 2015 12:40
  193.239.138.***
  HAI SICTIR!
  SCHIMBATI FOTBALISTUL INCOMPETENT SI HOT!
  1
  0
  Raportează
 • postat de cetatean
  Miercuri, 20 Mai 2015 08:23
  193.230.156.***
  o mai mare idiotenie ca asta nici ca se putea. SISTEMUL DE CALITATE , RETINETI ESTE PENTRU SERVICIILE PUBLICE CARE AU CONSTATAT , NUMAI NISTE IDIOTI PUTEAU FI, CA ACESTEA SUNT LA NIVEL EUOPEAN.. IN CAZUL ACESTA CETATENII SUNT CEI CARE AR TREBUI SA STABILEASCA ACEASTA CALITATE. DOMNILOR, CA SA NU II NUMESC ALTFEL, DE LA CALITATE,LASATI HARTIILE. NU V-ATI MURDARIT PE PANTOFI DE RAHATII DE CAINI DE PE STRAZI, NU A-TI RETINUT CA NU SE TIN AUDIENTE CU CETATENII, NU STITI CA GALATENII NU AU AVUT APAAAAAAAAAAAAAAA, REPET APAAAAAAAAAAA,NU A-TI RETINUT CA TOT CE SE INTREPRINDE IN PRIMARIA GALATI ESTE IN INTERESUL EDILILOR SI NU A CETATENILOR????OARE STITI CE INSEAMNA, MACAR, CALITATE EUROPEANA????HABAR NU AVETI .DACA AR STUDIA PUTIN O PERSOANA ABILITATA IN CALITATE EUROPEANA SIGUR V-AR IMPUSCA. ASDADAR, NU ARE CUM PRIMARIA GALATI SA DETINA CERTIFICAT ISO, ACEST CERTIFICAT ESTE NUL. .. ASA CUM AFIRMA SI UN COMENTATOR ,O MARE GOLANEALA.....DOVADITA CHIAR CU ACEST CERTIFICAT.
  0
  0
  Raportează
 • postat de marius pristanda
  Luni, 18 Mai 2015 23:47
  95.76.34.***
  Certificarea ISO pentru institutii publice este o golanie aparuta la inceputul anilor 2000 si preluata din mers de toti politrucii ajunsi in functii - se sifoneaza niste bani si se obtine o certificare complet inutila pentru cetateni. Bravo, cap de minge, ai bifat-o si pe asta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de xx
  Luni, 18 Mai 2015 11:16
  109.102.62.***
  caldura si apa calda au fost asigurate la nivelul standardelor europene ?
  Draga Anca M ce fel de jurnalism este asta?
  Ar fi trebuit sa precizezi macar ce organism de doi bani a emist acest certificat pt primaria din galati
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cucul profesor
  Duminică, 17 Mai 2015 18:20
  5.13.218.***
  Dar vai...ce revoltator, spune cucul. Banuiesc ca esti "Profesorul" nu?
  0
  0
  Raportează
 • postat de PROFESOR
  Sâmbătă, 16 Mai 2015 06:48
  5.13.211.***
  Este REVOLTATOR!!!!!!!!!!!
  Auzi: "”Vreau să îi asigur pe gălăţeni că acest certificat nu este o simplă hârtie pe care o bifăm la palmares, ci este o garanţie că suntem pregătiţi să îmbunătăţim calitatea serviciilor pe care le asigurăm locuitorilor oraşului."

  Pai daca astea-s servicii catre cetateni (si puteti alege ORICARE dintre ele!!!) la nivel european ... NO COMMENT!!!
  Si auzi ce zice - ca "sunt pregatiti sa le imbunatateasca ..."!?!?!?!
  Adica ... un fel de studiu de fezabilitate pentru tunelul pe sub Dunare.
  Mi-e tot mai greatza si sila de ce se intampla in/cu acest oras!!!:(((
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.