Ministrul pentru Dialog Social vine la Galaţi/ Şedinţă cu sindicatele şi patronatele la Prefectură

Ministrul pentru Dialog Social vine la Galaţi/ Şedinţă cu sindicatele şi patronatele la Prefectură
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, se va afla vineri la Galaţi, unde va participa la o şedinţă a Comisiei de Dialog Social, ce se va desfăşura la Prefectură. Vizita acestuia la malul Dunării a fost aşteptată încă din luna martie de către sindicaliştii gălăţeni, care au dorit, încă de atunci, să îşi exprime o serie de nemulţumiri cu privire la Legea Dialogului Social şi nu numai. De altfel, chiar în cadrul unei şedinţe, Romică Gârneaţă, liderul filialei gălăţene a Cartel Alfa, i-a solicitat prefectului Dorin Otrocol să organizeze această întâlnire, după ce sindicalistul a semnalat numeroase nemulţumiri, iar reprezentantul Guvernului în teritoriu şi-a luat angajamentul că îl va aduce la Galaţi pe ministrul delegat pentru Dialog Social. „El a avut un periplu prin aproape toată ţara, ca să spună lumii cât de bine se face dialog social. A fost inclusiv în Moldova, dar a ocolit Galaţiul. Oricum ar fi, haina de politician îi stă mai bine decât cea de sindicalist. Nu vreau să spun acum ce nemulţumiri am, mi le voi exprima vineri, la întâlnirea cu ministrul”, ne-a spus liderul Cartel Alfa Galaţi.

Şedinţa Comisiei de Dialog Social este programată să se desfăşoare la ora 10,00.

Citit 1293 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2015 15:50

4 comentarii

 • postat de Ciprian
  Vineri, 05 Iunie 2015 10:35
  144.24.20.***
  Cum o fi sa pui un analfabet intr-un post de comunicare?...
  0
  1
  Raportează
 • postat de julien
  Vineri, 05 Iunie 2015 09:45
  5.13.145.***
  psd-ul a inceput campania electorala.asta vine la galati ,stiind ca aici este grosul prostimii care-i voteaza si nu in transilvania.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Goe
  Vineri, 05 Iunie 2015 06:52
  79.116.100.***
  Parca s-a trezit din somn si inca nu s-a spalat pe fata!
  0
  4
  Raportează
 • postat de MUNCA SINDICALA LA GALATI ZERO.SOMAJ MARE.ACESTA-I REZULTATUL REPREZENTARII SINDICALE !
  Joi, 04 Iunie 2015 19:15
  78.96.253.***
  Dati-l afara din oras pe nemernicul asta.Ce asteptati de el, un ins plin de fals si miciuna, acoperitorul golanului ponta pentru copy-paste?O sa incerce sa va duca cu zaharelul, una din metodele lui de fofilare cand nu poate sa rezolve problemele sindicalistilor, lasndu-va cu buza umflata.

  Daca ati ales acest personaj sa va rezolve problemele, inseamna ca si cu voi, conducatorii sindicalisti este o problema.Si membri de sindicat ar trebui sa va excluda.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.