Ce a spus, la Galaţi, un ministru PSD despre citarea lui Ponta la DNA

Ce a spus, la Galaţi, un ministru PSD despre citarea lui Ponta la DNA
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, vineri, 5 iunie, la Galaţi, că citarea premierului Victor Ponta la DNA „este o pură coincidenţă”, afirmând totodată că nu crede în coincidenţe. Social-democratul a precizat că i se pare „ciudat” că prim-ministrul României a fost chemat la DNA în ziua în care PNL depune moţiunea de cenzură. „Eu am constatat o pură coincidenţă că astăzi, în ziua în care PNL depune moţiune de cenzură, DNA îl citează pe premier într-o cauză cu Turceni, am înţeles, în care dânsul nu avea niciun subiect. Este o pură coincidenţă, dar eu nu cred în coincidenţe, ca să fim foarte clari. Da, e ciudat, de ce ieri sau nu luni, de ce exact astăzi? Dar, mă rog, e o pură coincidenţă. Să vedem ce iese. Eu cred că, în continuare, trebuie să guvernăm, indiferent de ceea ce încearcă unii să inducă în opinia publică. Moţiunea îşi va urma cursul, rămâne să vedem ce se întâmplă”, a afirmat ministrul delegat pentru Dialog Social.

Întrebat cum comentează faptul că Victor Ponta are calitatea de suspect, Liviu Pop a declarat că „justiţia este independentă. Am încredere şi toţi avem încredere în funcţionarea acesteia. Procurorii îşi fac treaba, avocaţii la fel, judecătorii judecă. Nu cred că putem, noi, oamenii politici cel puţin, să intrăm cu comentarii pe anumite speţe pe care procurorii în România le instrumentează. Vă asigur că odată cu finalizarea oricărei decizii, vom comenta deciziile, or, până atunci, în perioada respectivă, toţi sunt nevinovaţi. Şi doamna Udrea, şi domnul Vâlcov, şi domnul Hrebenciuc şi toţi ceilalţi”.

Ministrul delegat pentru Dialog Social a participat, vineri, la Galaţi, la o şedinţă extraordinară a Comisiei de Dialog Social, alături de patronate, sindicate şi şefii unor instituţii deconcentrate.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat vineri, 5 iunie, că procurorii au dispus începerea urmăririi penale față de premierul Victor Ponta. În urma acestui anunţ, şeful statului - Klaus Iohannis - a cerut demisia lui Victor Ponta. DETALII AICI -->> http://www.viata-libera.ro/eveniment/67428-cerere-de-urmarire-penala-pentru-ponta-ce-a-declarat-premierul

Foto Bogdan Codrescu

 

Citit 1857 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iunie 2015 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.