Cine şi pe câţi bani va REABILITA STRĂZILE Tecuci şi Anghel Saligny

Cine şi pe câţi bani va REABILITA STRĂZILE Tecuci şi Anghel Saligny
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Scoase la licitaţie în decembrie 2014, contractele pentru reabilitarea arterelor Tecuci şi Anghel Saligny tocmai au fost atribuite de Primăria municipiului Galaţi firmei Tancrad. Municipalitatea îi va plăti, în total, pentru lucrări, 39,7 milioane de lei fără TVA.

Potrivit documentului postat de municipalitate pe portal, pentru strada Tecuci s-au depus două oferte: Tancrad, cu un preţ de 24,7 milioane de lei fără TVA şi Strabag AG – 29,8 milioane de lei fără TVA, prima fiind declarată câştigătoare. Lucrările de modernizare a străzii Tecuci vor dura 14 luni, cu alte 60 de luni garanţie, şi vor cuprinde atât infrastructura, cât şi suprastructura elementelor componente: carosabil, trotuare, reţele hidroedilitare de apă, canalizare, reţele de telecomunicaţii, gaze, desfacerea liniilor de tramvai, iluminat stradal.

Tot Tancrad şi Strabag au licitat şi pentru reabilitarea străzii Anghel Saligny, preţurile oferite fiind de 14,9 milioane de lei fără TVA şi, respectiv, 17,8 milioane de lei fără TVA, Tancrad fiind aleasă pentru preţul cel mai mic oferit.

Lucrările de modernizare a străzii Saligny vor cuprinde atât infrastructura, cât şi suprastructura elementelor componente: carosabil, trotuare, reţele hidroedilitare de apă, canalizare, reţele de telecomunicaţii, gaze, desfiinţarea liniilor de tramvai şi vor dura 12 luni, cu alte 60 de luni garanţie.

Reamintim că, pentru reabilitarea acestor două artere, dar şi pentru lucrările deja începute pe strada Mihai Bravu, Primăria Galaţi a contractat un credit în valoare de o sută de milioane de lei de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Citit 4605 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Septembrie 2015 00:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.