Un bucureştean, PROPUS director interimar la GOSPODĂRIRE URBANĂ

Un bucureştean, PROPUS director interimar la GOSPODĂRIRE URBANĂ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La o săptămână de când Eduard Grosu (foto) şi-a dat demisia din funcţia de director al Gospodărire Urbană (PENTRU DETALII, CLICK AICI), Consiliul de Administraţie (CA) al societăţii s-a întrunit pentru a stabili cine va fi numit director interimar. În urma discuţiilor funcţia ar urma să fie preluată de Viorel Stelian Popa.

„Consiliul de Administraţie s-a întrunit marţi, am discutat de acest lucru, numai că mai sunt de urmat câţiva paşi, din punct de vedere legal, ca domnul Viorel Stelian Popa să fie numit director interimar. Propunerea a fost înaintată AGA (Adunării Generale a Acţionarilor, n.r.), pentru a fi analizată. Mai durează lucrurile acestea, nu se pune un director interimar peste noapte”, ne-a spus Silviu Bacalum, membru al Consiliului de Administraţie al societăţii.

Viorel Stelian Popa a fost director adjunct la Administraţia Cimitirelor din Primăria Capitalei, „asistent consilier” la Cabinetul ministrului Adriean Videanu, dar şi director adjunct în cadrul Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI).

Este preot de meserie şi a avut, într-o vreme, parohie în Spania.

În această perioadă, funcţionarea societăţii este asigurată de directorul adjunct, Marius Bocăneală, desemnat de Consiliul de Administraţie al societăţii.

CITEŞTE ŞI: Opt ani de DECĂDERE la GOSPODĂRIRE URBANĂ. Ce-a vrut şi ce-a făcut Eduard Grosu

Citit 3926 ori Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2015 01:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.