TARIFELE pentru ZĂTUN vor fi APROBATE la sfârşitul lunii noiembrie. În primăvară, BALTA va fi populată cu PEŞTE

TARIFELE pentru ZĂTUN vor fi APROBATE la sfârşitul lunii noiembrie. În primăvară, BALTA va fi populată cu PEŞTE
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute a fost semnat procesul de predare-primire al obiectivului „Amenajare Bază de Agrement cu Specific Pescăresc la Zătun”, urmând ca săptămâna viitoare să fie oficializată închiderea proiectului.

„La viitoarea şedinţă de Consiliu Judeţean, vor fi aprobate şi tarifele pentru activităţile din cadrul bazei. În aceste zile nu mai facem decât mobilarea căsuţelor. Deci, până săptămâna viitoare, când vom oficializa închiderea proiectului, totul va fi gata”, ne-a declarat şeful Serviciului Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPJADPP) Galaţi, Vali Viorel Sandu. Acesta a mai spus că baza va fi deschisă pentru gălăţeni abia în primăvară, şi tot atunci va fi populată şi balta cu peşte.

„Vom face o populare în primăvară, pentru că, potrivit Institutului Piscicol de la Galaţi, după 15 noiembrie e prea frig pentru peşti”, a mai spus directorul. Proiectul „Baza de agrement cu specific pescăresc Balta Zătun” a avut o valoare de 1.485.000 de lei, iar acesta a constat în realizarea unui puţ forat, a unei staţii de epurare, a iluminatului, dar şi amenajarea a 19 căsuţe, duşuri, refugii pentru pescari, foişoare de observaţie şi altele.

Sursa foto: Facebook

Citit 4223 ori Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2015 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.