PRIMĂRIA Galaţi îşi caută director executiv la Patrimoniu. IATĂ care sunt CERINŢELE

PRIMĂRIA Galaţi îşi caută director executiv la Patrimoniu. IATĂ care sunt CERINŢELE
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a scos din nou la concurs - pentru a opta oară! - funcţia publică de conducere vacantă de director executiv la Direcţia de Administrare a Patrimoniului.

Candidaţilor li se cer: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, juridice sau administrative, masterat sau studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice şi vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite, necesare exercitării funcţiei publice de minimum trei ani.

Primăria încearcă din 18 iunie 2013 să-şi găsească director executiv la Direcţia de Administrare a Patrimoniului şi tot n-a reuşit! Ce s-a întâmplat? După cum am aflat de la Biroul de Presă al municipalităţii, din iunie 2013 şi până în prezent, s-au organizat nu mai puţin de şapte concursuri pentru funcţia respectivă. În total au dat concurs peste 20 de candidaţi! Surprinzător sau nu, niciunul nu a promovat! De această dată, ca element de noutate, apare cerinţa referitoare la master sau studii postuniversitare.

Proba scrisă este programată pe 28 decembrie, iar ulterior se va desfăşura interviul. Cine ştie, poate a opta oară e cu noroc...

Citit 2017 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2015 02:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.