PRIMĂRIA Galaţi îşi caută director executiv la Patrimoniu. IATĂ care sunt CERINŢELE

PRIMĂRIA Galaţi îşi caută director executiv la Patrimoniu. IATĂ care sunt CERINŢELE
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a scos din nou la concurs - pentru a opta oară! - funcţia publică de conducere vacantă de director executiv la Direcţia de Administrare a Patrimoniului.

Candidaţilor li se cer: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, juridice sau administrative, masterat sau studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice şi vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite, necesare exercitării funcţiei publice de minimum trei ani.

Primăria încearcă din 18 iunie 2013 să-şi găsească director executiv la Direcţia de Administrare a Patrimoniului şi tot n-a reuşit! Ce s-a întâmplat? După cum am aflat de la Biroul de Presă al municipalităţii, din iunie 2013 şi până în prezent, s-au organizat nu mai puţin de şapte concursuri pentru funcţia respectivă. În total au dat concurs peste 20 de candidaţi! Surprinzător sau nu, niciunul nu a promovat! De această dată, ca element de noutate, apare cerinţa referitoare la master sau studii postuniversitare.

Proba scrisă este programată pe 28 decembrie, iar ulterior se va desfăşura interviul. Cine ştie, poate a opta oară e cu noroc...

Citit 1929 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2015 02:55

2 comentarii

 • postat de no mans land
  Marți, 01 Decembrie 2015 12:46
  5.13.180.***
  Nu s-a gasit inca nici un bucurestean "scapatat" - sau ... scapat de DNA - care sa vina in Galati sa pastoreasca patrimoniul??? Vaaaaiiii, cum se poate asa cevaaaa :)) Galatiul a devenit o suburbie a Bucurestiului de cind este Marius Stan primar!! Mai nou si CJG-ul va deveni suburbie a cine stie carui judet (a se vedea director economic din Medgidia).
  0
  3
  Raportează
 • postat de Virgil
  Marți, 01 Decembrie 2015 10:29
  80.57.37.***
  Sigur de data asta mariush face postul cadou, cui ii tb. El face cam in preajma revelionului, posturi cheie cadou:)
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.