După articolul „Vieţii libere”, APĂ CANAL studiază PROBLEMA de pe Siderurgiştilor
Foto: Foto Marius Negri

După articolul „Vieţii libere”, APĂ CANAL studiază PROBLEMA de pe Siderurgiştilor
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În urma articolului „Vieţii libere” de ieri, în care semnalam că filtrele de apă potabilă ale unor gălăţeni de pe strada Siderurgiştilor arată ca scoase din hazna, după doar o lună de utilizare, reprezentanţii Apă Canal s-au autosesizat şi au prelevat, luni dimineaţă, probe de la reţeaua de apă care alimentează blocul SD3A. "Am invitat-o pe doamna de la laborator în subsol şi i-am arătat filtrele. Au luat probă din coloana principală, apoi din casă. Am refuzat să semnez procesul verbal, până nu văd că problema va fi rezolvată”, ne-a spus Paul Eftimie, unul dintre locatari.

Purtătorul de cuvânt al operatorului de apă şi canalizare, Cornelia Arnăutu, ne-a declarat că până laboratorul societăţii va furniza rezultatele, Apă Canal va efectua o serie de spălări ale reţelei care alimentează Siderurgiştilor şi va monitoriza zona respectivă.

"Vom face o spălare amănunţită pe toată reţeaua şi vom monitoriza zona. Este foarte important ce iese la proba de apă şi, în funcţie de rezultat, vom vedea ce mai este de făcut. Până atunci, facem toate verificările, inclusiv la ce este pe conductă. La noi, calitatea apei are prioritate", a afirmat reprezentanta Apă Canal.

CITEŞTE ŞI: Gălăţenii acuză Apă Canal că le DISTRUGE sănătatea

Citit 2267 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.