LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ Posturi libere în administraţia locală
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”, Bogdan Codrescu

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ Posturi libere în administraţia locală
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă pe portalul propriu că organizează concursuri de recrutare pentru ocuparea a două funcţii publice de execuţie, care, în prezent, sunt vacante în cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galaţi.

Primăria are nevoie de un consilier, clasa I, grad debutant la Biroul Învăţământ, Cultură, Turism, Agrement, Sport, Culte şi Sănătate. Concurenţilor li se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor umaniste: filologie, filosofie sau istorie. Proba scrisă este programată pe 7 martie, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Municipalitatea are nevoie şi de un consilier, clasa I, grad debutant la Compartimentul Administrare Fond Locativ şi Spaţii cu Altă Destinaţie. Pentru acest post se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, cu domeniul de licenţă Drept. Proba scrisă este programată pe 9 martie, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Citit 4645 ori Ultima modificare Duminică, 07 Februarie 2016 19:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.