Ce decizie a luat MARIUS STAN cu privire la candidatura pentru funcția de PRIMAR, după ce a fost declarat INCOMPATIBIL

Ce decizie a luat MARIUS STAN cu privire la candidatura pentru funcția de PRIMAR, după ce a fost declarat INCOMPATIBIL
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a anunţat, vineri, 8 aprilie, într-o conferinţă de presă, că, în ciuda zvonurilor lansate de contracandidaţi, conform cărora se va retrage din bătălia electorală, este hotărât să candideze pentru un nou mandat. Edilul a reiterat că partidul din partea căruia va candida rămâne UNPR şi că este deschis să încheie alianţe electorale cu toate formaţiunile politice, cu excepţia PSD şi PNL.

Mai mult, edilul a precizat că va ataca în instanţă raportul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), conform căruia Marius Stan s-ar fi aflat în incompatibilitate, în perioada iunie 2012 - ianuarie 2015, când a deţinut simultan, conform ANI, funcţia de primar şi cea de administrator al unei firme. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

"Dacă aş fi un tip raţional, căruia să-i pese foarte mult de el şi de interesele personale, aş renunţa, pentru că a fost extrem, extrem de greu. Eu nu mi-am făcut imaginea sau numele în politică, ci într-o activitate privată, de care sunt extrem de mândru (…) Am venit pentru a face ceva pentru acest oraş, de care chiar îmi pasă (…) Realizările, pe care le-am avut în cei patru ani, sunt incomparabile cu cei opt ani ai lui Durbacă, cu cei opt ai lui Nicolae şi patru ai lui Ciumacenco. Lucrurile acestea îmi dau putere, speranţă şi tăria să spun: da, voi candida din nou”, a spus Stan, care a afirmat, totodată, că „nu prea cred în coincidenţe”, făcând referire la decizia ANI de incompatibilitate, „după hotărârea Curţii de Apel, care spune că este prejudiciu finanţarea Clubului de Fotbal Oţelul şi trebuie recuperat de la cei vinovaţi".

AFLĂ cine sunt cei mai importanţi POLITICIENI GĂLĂȚENI ACUZAȚI de incompatibilitate sau de conflict de interese

Citit 6827 ori Ultima modificare Luni, 11 Aprilie 2016 00:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.