PD-L Pechea: „Nu dorim desfiinţarea Consiliului Local”

PD-L Pechea: „Nu dorim desfiinţarea Consiliului Local”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În numele Organizaţiei PD-L Pechea, preşedintele Colegiului nr. 3, Petrică Pohrib, a ţinut să ne transmită punctul său de vedere în legătură cu scandalul administrativ din localitate. După cum am mai scris, câţiva politicieni din Pechea, printre care şi un fost consilier local PD-L, vor dizolvarea Consiliului Local şi provocarea de alegeri anticipate. Corpul de control al prefectului va face un control la primăria celei mai mari comune din judeţ.

Democrat-liberalul Petrică Pohrib precizează: „La Pechea nu există niciun protocol între partide. Grupul PD-L Pechea are convingerea că pecheanul, locuitorul satului, plătitor de impozite nu-şi doreşte alegeri anticipate. Cu banii care s-ar irosi pentru alegeri anticipate, orice pechean îşi doreşte asfaltarea drumurilor, dalarea unor şanţuri sau înfrumuseţarea parcului, proiecte iniţiate de grupul nostru şi pe care le dorim realizate”.

„PD-L Pechea nu doreşte desfiinţarea consiliului local, nu doreşte crearea de noi tensiuni, dimpotrivă, împreună cu toţi consilierii PNL, PSD+PC, alături de primar să punem umărul pentru a finaliza hotărâri şi proiecte în folosul comunei”. Pohrib cere  sprijinul  transparent al prefectului în rezolvarea situaţiei de la Pechea.

Citit 1770 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.