Victor Paul Dobre NU renunță la șefia PNL | Ședință cu scântei la liberali

Victor Paul Dobre NU renunță la șefia PNL | Ședință cu scântei la liberali
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Chiar dacă mai mulți membri cu state vechi ai PNL Galați i-au cerut din nou, ieri, în ședință, demisia din funcția de președinte al partidului, după rezultatele rușinoase înregistrate de formațiunea politică la alegerile parlamentare, deputatul Victor Paul Dobre nu renunță la șefia PNL.

„Nimic nou sau surprinzător. Eu nu sunt singur. În ședința de ieri a Comitetului Județean Executiv au fost 30 de oameni, printre care toți primarii noștri. Majoritatea a avut o altă părere. Pot să înțeleg frustrările unora. Cei care vorbesc mult acum, nu au fost la partid și nu s-au implicat în campanie, cu excepția lui Nicușor Ciumacenco, care a muncit foarte mult”, ne-a declarat deputatul Victor Paul Dobre, care a afirmat că anul viitor vor avea loc alegeri pentru conducerea filialei gălățene a partidului, iar până atunci, cel puțin, PNL va fi condus în actuala formulă. „Se va stabili un calendar la nivel național privind alegerile. Până atunci, se vor face analize atât la nivel național, cât și local. Nu înseamnă însă că nu iau în considerare multe lucruri care mi s-au spus”, a spus Dobre.

Conform unor surse, unii dintre primarii prezenți la ședință au dat vina pe prim-ministrul Dacian Cioloș pentru înfrângerea PNL în alegeri, informație pe care Victor Paul Dobre nu a confirmat-o, dar nici infirmat-o, spunând că „este ușor să dai vina pe Dobre sau pe Cioloș acum”.

Cei care i-au cerut, ieri, lui Dobre să își depună mandatul sunt senatorul în funcție Paul Ichim și consilierul județean Nicușor Ursu, ambii susținând că partidul are nevoie să fie reformat, în condițiile în care președintele PNL este, la ora actuală, unul dintre cei mai controversați oameni politici gălățeni.

Ieri, nu doar Nicușor Ciumacenco și-a dat demisia din fruntea Municipalei PNL - CLICK AICI PENTRU DETALII, ci și consilierul local Onuț Atanasiu a renunțat la funcția de vicepreședinte al partidului.

Citit 6650 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 21:54

7 comentarii

 • postat de Dr. Alban
  Luni, 19 Decembrie 2016 17:49
  5.13.212.***
  Sunt vechi PNL-ist ! Cum credeti ca m-am simtit ca in PNL-ul istoric au fost primiti : Ciumacenco, Toader, Stefan si toata gasca lor ?? Dar la nivel national ? Blaga, Falca, Videanu, Berceanu, Turcanu, Boc, Anastase etc... Mai ramane putin si-l vedem pe Basascu presedinte PNL si Udrea ...secretar general !!! NOAPTEA MINTII !!!
  0
  5
  Raportează
 • postat de La o privire atentă
  Duminică, 18 Decembrie 2016 20:56
  89.136.231.***
  Toader să spună mai multe? Ce să spună? Că doar nu o să spună că datorită imaginii lui și a pedelistilor, în general, a căzut peneleul! P.N.L. își va reveni doar când va reuși să scape de pedeliști (să scape și de persoanele fizice provenite din pedele dar și de spiritul pedelist de de care s-a molipsit ca de o ciumă). Să demisioneze Dobre sau demiteți-l și P.N.L va rămâne doar o amintire la Galați. Să nu spuneți mai târziu că nu ați fost avertizați.
  5
  1
  Raportează
 • postat de Alina Cosma
  Duminică, 18 Decembrie 2016 01:40
  89.136.0.***
  Si foarte bine face. Ciumacenco e pierzatorul innascut oricate sanse i s-ar da. El da trebuie sa plece. De tot!
  3
  7
  Raportează
 • postat de Alexx
  Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 23:42
  5.13.220.***
  Setea de putere creste odata cu scaderea capacitatilor. N-are nici procesele intelectuale, nici trasaturile de caracter necesare unei autoevaluari.
  2
  5
  Raportează
 • postat de Berbec Dragos
  Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 17:48
  5.13.231.***
  O să încerc să fiu obiectiv.
  1. Nu sunt fan Dobre sau a altei persoane din actuala conducere a PNL Galati.
  2. Un lucru foarte dureros pentru partid s-a petrecut ieri în ședință, pe lângă cererea foarte corecta a domnului Ciumacenco de a demisiona toată echipa de campanie, inclusiv domnul Dobre, au apărut așa zisii nemulțumiți care au cerut demisia deși aceștia au stat pe margine în campanie ba mai mult unii din ei au contribuit la scorul dezastruos de la Galati. Eu consider ca această abordare este împotriva democrației și împotriva bunului simt, au un tupeu fantastic care va trebui taxat cu prima ocazie.
  3. Sunt de acord că trebuie să-și dea demisia toată echipa de campanie, să fie numita o echipă interimară care să organizeze alegerile interne la Galati, dar care să nu candideze pentru posturile de conducere din partid, așa am demonstra că PNL Galati este o filială cu o conducere legitimă si democratic aleasă, aici aș avea mai mult de comentat dar mă abtin, va poate spune domnul Toader mai multe, dar sper ca maniera aceea de alegeri interne a apus.
  4. Aveți grijă ce se pune in loc, eu consider că la Galati nu există în acest moment o persoană care să îndeplinească următoarele calități/criterii: bun conducător, integritate, capacitate intelectuală de necontestat, o persoană care să asculte vocea activului de partid și a primarilor din partid. Dar sper ca va apărea o persoană care să se apropie cât mai mult de acest profil.
  3
  7
  Raportează
 • postat de Teutonul
  Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 17:38
  93.122.251.***
  Nu-i dă voie pesedeul să demisioneze?
  Opozițe de conjuncură, de ochii lumii ...
  Un penele real, corect, vertical, ar fi dus Galațiul în situația actuală?
  2
  9
  Raportează
 • postat de frankie
  Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 12:45
  82.78.249.***
  sunt nascuti conducatori fara ei nu se descurca galatiul !!!
  4
  28
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.