ŞTIREA ZILEI: Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, vine la Galaţi!

ŞTIREA ZILEI: Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, vine la Galaţi!
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

UPDATE | Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Excelenţa Sa dl Hans Klemm, va veni săptămâna viitoare (marţi, 31 ianuarie) la Galaţi. Pe agenda întâlnirii se află întâlniri cu o serie de importanţi oameni de afaceri gălăţeni, precum şi cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene.

„Va fi în primul rând o vizită cu caracter economic, dar pe agenda vizitei se află şi o întâlnire la Prefectură cu reprezentanţi ai administraţiei publice”, ne-a declarat, în calitate de organizator al vizitei, preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi, Marian Filimon. Potrivit programului oficial al vizitei, Excelenţa Sa dl Hans Kelmm va face o vizită în Şantierul Naval Damen, ce s-a remarcat în ultimii ani prin comenzile pentru nave speciale, inclusiv din domeniul militar, dar ambasadorul american va vizita şi două alte companii gălăţene ce s-au remarcat prin rezultatele economice, Criomec SA şi Frigorex SRL.

„Este un semnal, atât pentru mediul de afaceri, cât şi pentru administraţie, că „suntem pe hartă” şi sperăm să fie de bun augur pentru economia judeţului Galaţi”, a precizat reprezentantul patronatelor gălăţene.

Vizitele la unităţile economice vor fi precedate de o serie de discuţii, axate în special tot pe oportunităţile de dezvoltare ale mediului de afaceri, cu reprezentanţii administraţiei publice. Nu în ultimul rând, pe agenda Ambasadorului Statelor Unite, Excelenţa Sa dl Hans Klemm, se află o vizită şi la Biblioteca „V.A.Urechia”, acolo unde, de altfel, de câţiva ani, cu sprijinul ambasadei, a fost amenajat un stand special de carte – „American Corner”, dedicat literaturii şi culturii americane.


Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Excelenţa Sa dl Hans Klemm, va veni săptămâna viitoare (marţi, 31 ianuarie) la Galaţi. Pe agenda întâlnirii se află întâlniri cu o serie de importanţi oameni de afaceri gălăţeni, precum şi cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 8156 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017 02:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.