Ludovic Orban, în VIZITĂ de campanie la Galaţi

Ludovic Orban, în VIZITĂ de campanie la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Unul dintre cei doi candidaţi la şefia Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a venit în vizită de lucru la filiala judeţeană a PNL Galaţi, vineri, 10 martie. Din declaraţiile făcute la conferinţa de presă, reiese că Orban nu a venit pentru a trasa viitoare sarcini pentru liberali, ci pentru a le asculta părerile.

"Îmi propun ca, în această campanie pe care o voi avea pentru alegerile din cadrul congresului PNL, să ascult mai mult şi să vorbesc mai puţin. Vreau să aflu de la membrii din teritoriu care le sunt nemulţumirile, ce propuneri au, ce sfaturi pot da pentru reformarea partidului din interior", a explicat acesta.

Totodată, candidatul la şefia PNL a anunţat şi care sunt motivele pentru care PNL a pierdut alegerile parlamentare din 11 decembrie.

"Cred, în continuare, că avem nevoie de o schimbare de mesaj, de abordare a cetăţenilor, pentru a-i face pe cei care au stat acasă în ziua votului să se simtă reprezentaţi cu adevărat de o dreaptă puternică. Vom lucra foarte mult la asta de.acum", a conchis Ludovic Orban.

Citit 1305 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2017 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.