Ludovic Orban, în VIZITĂ de campanie la Galaţi

Ludovic Orban, în VIZITĂ de campanie la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)


Unul dintre cei doi candidaţi la şefia Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a venit în vizită de lucru la filiala judeţeană a PNL Galaţi, vineri, 10 martie. Din declaraţiile făcute la conferinţa de presă, reiese că Orban nu a venit pentru a trasa viitoare sarcini pentru liberali, ci pentru a le asculta părerile.

"Îmi propun ca, în această campanie pe care o voi avea pentru alegerile din cadrul congresului PNL, să ascult mai mult şi să vorbesc mai puţin. Vreau să aflu de la membrii din teritoriu care le sunt nemulţumirile, ce propuneri au, ce sfaturi pot da pentru reformarea partidului din interior", a explicat acesta.

Totodată, candidatul la şefia PNL a anunţat şi care sunt motivele pentru care PNL a pierdut alegerile parlamentare din 11 decembrie.

"Cred, în continuare, că avem nevoie de o schimbare de mesaj, de abordare a cetăţenilor, pentru a-i face pe cei care au stat acasă în ziua votului să se simtă reprezentaţi cu adevărat de o dreaptă puternică. Vom lucra foarte mult la asta de.acum", a conchis Ludovic Orban.

Citit 1208 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2017 18:42

2 comentarii

 • postat de Observator
  Sâmbătă, 11 Martie 2017 09:00
  89.136.231.***
  L.O. nu a înțeles că și la partidele politice câștigă alegerile cel agreat de serviciile secrete? Doar s-a fript odată! Vrea să se frigă și a doua oară? Vrea să se aleagă cu un nou dosar penal? Sau crede că acum, în timpul ofensivei împotriva serviciilor secrete, se va ,,strecura” în funcția de președinte PNL? Ofensiva împotriva serviciilor secrete se va opri și e greu de crezut că nu mai exită ,,schelete” în dulap pentru Orban. Păcat de el?
  7
  5
  Raportează
 • postat de Baftă Orban, ține-te tare, fi virulent și la obiect, concludent, pe înțelesul tuturor.
  Vineri, 10 Martie 2017 21:59
  213.233.101.***
  Curaj Ludovic, te-au ciufulit ăștia, prin DNA....înseamnă că le este frică de tine, nu ești din ,,sistem''.
  3
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.