Alegerea liderului, motiv de DISPUTE în interiorul ALDE
Foto: Sursa foto: Internet

Alegerea liderului, motiv de DISPUTE în interiorul ALDE
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a confirmat ruptura dintre el şi Daniel Constantin, celălalt copreşedinte al partidului. "Eu nu mai fac niciun fel de înţelegere cu domnul Constantin, pentru că o dată mi-a fost de ajuns şi m-am fript, la alegerile parlamentare, cu listele. Dacă doreşte, facem în partid congres, cu alegeri de sus până jos. Cine primeşte un număr de voturi ca să ocupe o funcţie, bine, cine nu, cu părere de rău, asta este", a explicat Călin Popescu Tăriceanu.

Cu toate astea, ministrul Mediului, Daniel Constantin, a declarat deja că nu îşi doreşte şefia partidului, ci vrea să rămână, în continuare, preşedinte executiv.

„Ca atare, nu acesta a fost motivul acestor dispute, care din păcate regret profund că au ieşit în spaţiul public. Motivele neînţelegerilor au fost legate de modalitatea în care se iau decizii în ALDE. N-am acceptat şi n-o să accept ca cineva din afara partidului din care fac parte să decizii în partidul nostru, cu acceptul unuia dintre copreşedinţi", a declarat Daniel Constantin.

Citit 1354 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2017 19:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.