Cum va arăta şi cât va costa noul complex de agrement de la Gârboavele (FOTO)
Foto: Foto: Marius Prisacariu

Cum va arăta şi cât va costa noul complex de agrement de la Gârboavele (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

 

Piscine pentru adulţi şi copii, baldachine şi şezlonguri, căsuţe în copaci, tiroliană, un motel cu piscină interioară şi spa, dar şi un mini-orăşel acvatic pentru copii, cu tobogane şi tunuri cu apă, jocuri interactive şi karturi. De toate acestea vor avea parte gălăţenii, în noul complex de agrement "Deliria Dream", de la Gârboavele. Investiţia, care se ridică la două milioane de euro, va fi făcută de SC Anlasen 2003 SRL, societatea care a cumpărat Pibunni şi a luat în concesiune cele aproape 12.000 de metri pătraţi de teren de la Consiliul Judeţean (CJ).

Reprezentanţii firmei ne-au declarat că modernul complex de agrement îşi va deschide porţile pentru gălăţeni anul viitor, cel mai probabil în mai - iunie. Deocamdată, societatea investeşte în restaurantul deţinut, în trecut, de Pibunni, în amenajarea grădinii şi teraselor acestuia, iar după ce va obţine toate avizele necesare, va începe să construiască efectiv şi complexul de agrement. Până la tăierea panglicii noii baze de agrement, firma se va axa pe organizări de evenimente, întrucât, în scurt timp, va deţine, pe lângă restaurantul care poate găzdui circa 250 de persoane (plus camere de închiriat la etaj), şi un cort modern, cu o capacitate de 600 de locuri.

Potrivit datelor financiare de pe portalul Ministerului Finanţelor, societatea avea, la finele anului 2015, o cifră de afaceri netă de 22.599.821 de lei, un profit net de 3.151.813 de lei, zero pierderi şi 174 de angajaţi.

Citit 8380 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Aprilie 2017 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.