IATĂ când va fi gata noua arteră din Complex Ancora

IATĂ când va fi gata noua arteră din Complex Ancora
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)


„Lucrările de amenajare a arterei care face legătura între strada Alexandru Lăpuşneanu şi strada Roşiori (în vecinătatea Şcolii generale nr. 28), începute în toamna anului trecut, se apropie de final. O investiţie pe locul unde înainte erau ruinele unor garaje demolate”, scrie, într-o postare pe Facebook, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, după ce a inspectat investiţia.

Potrivit graficului de lucrări anunţat iniţial de municipalitate, investiţia ar trebui să fie gata peste o lună, pe 15 mai 2017, însă rămâne de văzut dacă termenul va fi respectat.

Reamintim că Primăria îi va plăti firmei Obercons Comp SRL 1.056.338 de lei pentru execuţia acestei artere, şi a locurilor de parcare aferente. Nu trebuie uitat că, până să înceapă efectiv lucrările, municipalitatea a avut de rezolvat o problemă: să reamplaseze punctul termic din Mazepa I.

Citit 2736 ori Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2017 01:43

5 comentarii

 • postat de Elogiul muncii
  Vineri, 14 Aprilie 2017 08:57
  5.13.142.***
  Dar locurile de parcare au fost realizate in locul cosmeliilor infecte ce au fost demolate acolo? Fiindca era un proiect mai amplu acolo, macar cateva petice de spatiu verde in plus. Din imagine nu se disting prea multe. Banuiesc ca acolo unde e Pucheanu si acel utilaj acolo va fi artera noua, dar investitia presupunea si realizarea unor locuri de parcare. Cel putin asa a fost prezentat proiectul in articolele voastre. Acele locuri de parcare au fost realizate sau mai intai se realizeaza aceasta artera? Ati pus si voi o imagine in articol si in ea ni-l aratati pe Pucheanu in loc sa ne aratati ce s-a realizat pana acum la acea investitie si ce mai este inca de realizat.
  Deci s-au realizat locurile de parcare si mai trebuie realizata doar acea artera? Sau locurile de parcare le realizeaza dupa ce fac acea artera? Nu de altceva, dar daca nici locurile de parcare nu le-au realizat pai termenu de finalizare nu e realist la cum lucreaza firmele galatene.
  0
  7
  Raportează
 • Vineri, 14 Aprilie 2017 08:44
  5.13.194.***
  Nu conteaza unde este amplasata aceasta asa zisa artera de legatura, importanta a fost gaselnita fostului primar, cu ajutorul careia
  a obtinut exproprierea terenurilor din zona, si incadrarea in legea exproprierii nr. 255/2010. Astfel a reusit sa obtina fraudulos terenul din zona,
  pentru a descongestiona traficul din zona Rosiori-Lapusneanu (!!!), prin trafic de influenta in CL, dar de fapt a executat o parcare, care asa cum initial a vrut marele primar demolator ( a se vedea prima varianta de expropriere!), si pe care nu ar fi putut-o obtine in veci, neincadrandu-se niciodata in obiectiv de interes local !!!.Autoarea articolului stie foarte bine toata aceasta poveste, fiind la vremea respectiva o sustinatoare neconditionata a ideilor fostului primar.
  8
  2
  Raportează
 • postat de Vasile Ion
  Joi, 13 Aprilie 2017 16:37
  94.177.145.***
  Sunt curios cat va dura pana va fi accidentat un copil de la scoala .. cum sa pui strada la intrarea in scoala ??
  10
  3
  Raportează
 • postat de Terente
  Joi, 13 Aprilie 2017 10:45
  86.34.180.***
  Pai unde a (re) amplasat respectivul punct termic? Ieri era tot acolo...blocand inestetic si disfunctional parcarea oricum subdimensionata.
  6
  8
  Raportează
 • postat de Ioan Ionel
  Joi, 13 Aprilie 2017 09:12
  5.2.205.***
  Nu am auzit pana acum de firma Obercons Comp.
  Ce bine ar fi sa fi fost firma din Galati, pentru ca cele doua asa zis super firme Tancrad si Vega 93 fac lucrari de mantuiala, cu termene uitate de Dumnezeu.
  Orcum arata bine lucrarea si bravo lor si Primariei Galati!
  Un locuitor bloc C1
  3
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.