Gălăţenii îşi fac praf MAȘINILE pe drumul de la GÂRBOAVELE

Gălăţenii îşi fac praf MAȘINILE pe drumul de la GÂRBOAVELE
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Gălăţenii îndrăgostiţi de Gârboavele le cer autorităţilor să reabiliteze căile de comunicaţii din pădure, aflate într-o stare avansată de degradare. Oamenii se plâng că îşi fac praf maşinile din cauza gropilor şi spun că, dacă instituţiile responsabile nu vor investi în refacerea infrastructurii, vor renunţa să mai meargă la Gârboavele.

Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) spune că nu poate reabilita drumul din pădure, întrucât instituţia administrează doar porţiunea care face legătura între drumul naţional şi intrarea la Parcul Zoo, iar căile de comunicaţii din pădure sunt administrate de Primăria Tuluceşti.

„Voi discuta cu domnul primar de la Tuluceşti. Chiar trebuie făcut ceva în sensul acesta, cu atât mai mult cu cât noi avem programate investiţii importante în zona de agrement de la Gârboavele”, ne-a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ.

Primarul comunei Tuluceşti, Petrică Bratu, ne-a spus că speră să obţină un sprijin financiar din partea Consiliului pentru a reface infrastructura. „Într-adevăr, dacă ai maşina mai joasă, te confrunţi cu probleme. Voi discuta cu domnul preşedinte”, ne-a spus primarul. În sezonul cald, mii de gălăţeni merg în weekend la Gârboavele.

Citit 3243 ori Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2017 01:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.