Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
3 comentarii

Primăria municipiului Galaţi a scos la licitaţie un contract în valoare de 168.000 de lei pentru servicii de întreţinere şi reparaţii a locurilor de joacă din oraş. Dintre toate ofertele, municipalitatea o va alege pe cea care va avea preţul cel mai scăzut. Locurile de joacă ar avea nevoie, însă, şi de pază, pentru că nu o dată s-a întâmplat ca leagănele, toboganele sau balansoarele să fie distruse ori avariate de indivizi iresponsabili.

Citit 4852 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 02:28

3 comentarii

 • postat de Vintila ELENA Luni, 15 Mai 2017 08:39 Link la comentariu
  0
  0

  FACETI CEVA CU PARCUL DIN MICRO 18 FINTINA PLINA DE GUNOAIE APA INFECTA POMI USCATI GARDUL DE LA BLOCUL DE LINGA PARC ISI FAC NEVOILE COPII GARDURILE SA INCONJOARE PARCUL UN MIC TEREN DE JOACA DE HANBAL LINGA POARTA LUI Peny, mai puneti banci si linga acel gard unde pot sta batrani mamele cu copii sin insuficiente, puneti tisnitori in loc de acele canale care nu sint functionale la mesele de sah umbrele de soare din lemn sau sipci ce rezista la soare si ploi iar cel ce are grija de parc sa curete si apa din fintina arteziana ,mai trebuie citeva aparate de facut gimnastica pentru toata lumea si tineret si batrini este supra frecventat acest parc veniti dupamezile sa filmati si sa luati masurile necesare inbunatatiri acestuiea ,politia locala multumitoare aparitile acestora respectosi cu cei din parc .

  Raportează
 • postat de Andrei Luni, 24 Aprilie 2017 13:08 Link la comentariu
  0
  0

  Și în micro 21 pe bulevardul Dunărea la bloc Pr4 langă biserica un tobogan cu o gaura in el, a căzut un copil prin gaura, s-a anunțat și nu s-a făcut nimic au trecut 2 săptămâni de la sesizare

  Raportează
 • postat de A Vineri, 21 Aprilie 2017 10:49 89.137.137.*** Link la comentariu
  2
  11

  Sa vina domnul Primar si in parcul din fata blocului I5 de pe strada Anghel Saligny. Sa fie paza si amenzi pentru cei care au taiat leaganele si bancile, schelele si cosurile de gunoi. La o simpla cercetare, se poate afla foarte usor cine este responsabil de distrugerea lor, in urma fiecarei reparatii!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.