Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 comentarii

Cine are grijă de LOCURILE DE JOACĂ din Galați | OFERTĂ

Primăria municipiului Galaţi a scos la licitaţie un contract în valoare de 168.000 de lei pentru servicii de întreţinere şi reparaţii a locurilor de joacă din oraş. Dintre toate ofertele, municipalitatea o va alege pe cea care va avea preţul cel mai scăzut. Locurile de joacă ar avea nevoie, însă, şi de pază, pentru că nu o dată s-a întâmplat ca leagănele, toboganele sau balansoarele să fie distruse ori avariate de indivizi iresponsabili.

Citit 3324 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 02:28

2 comentarii

  • postat de Andrei Luni, 24 Aprilie 2017 13:08 Link la comentariu

    Și în micro 21 pe bulevardul Dunărea la bloc Pr4 langă biserica un tobogan cu o gaura in el, a căzut un copil prin gaura, s-a anunțat și nu s-a făcut nimic au trecut 2 săptămâni de la sesizare

    Raportează
  • postat de A Vineri, 21 Aprilie 2017 10:49 89.137.137.*** Link la comentariu

    Sa vina domnul Primar si in parcul din fata blocului I5 de pe strada Anghel Saligny. Sa fie paza si amenzi pentru cei care au taiat leaganele si bancile, schelele si cosurile de gunoi. La o simpla cercetare, se poate afla foarte usor cine este responsabil de distrugerea lor, in urma fiecarei reparatii!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.