Cine şi cât CÂȘTIGĂ din transmiterea şedinţelor Consiliului Local

Cine şi cât CÂȘTIGĂ din transmiterea şedinţelor Consiliului Local
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ca şi până acum, gălăţenii vor putea viziona întrunirile aleşilor locali la postul TV Galaţi, pentru că tot firma Paf Media SRL a câştigat contractul "Servicii de transmitere în emisiuni TV a şedinţelor Consiliului Local Galaţi", pus la bătaie, la începutul anului, de Primăria Galaţi. Spre deosebire de 2016, acum Primăria va plăti mai puţini bani pentru acest serviciu.

Prima procedură proprie simplificată de atribuire a contractului a fost anulată de Primărie pe motiv că "din caietul de sarcini au lipsit cerinţe legate de infrastructura tehnică şi de resurse umane de care trebuie să dispună ofertanţii".

Primăria a lansat un nou caiet de sarcini al achiziţiei, valoarea estimată a contractului fiind de 97.500 de lei fără TVA, pentru zece luni, cu posibilitate de prelungire încă trei luni în 2018. Interesant este că, faţă de primul caiet de sarcini, în noul document a apărut o condiţie suplimentară: ofertantul "să fi prestat activităţi similare celor solicitate prin caietul de sarcini şi altor operatori economici sau instituţii publice". În aceste condiţii, Paf Media SRL a câştigat contractul, cu o valoare finală de 56.550 de lei fără TVA - 4.350 de lei pe lună fără TVA, durata fiind până la 31 decembrie 2017, cu posibilitatea prelungirii cu trei luni în 2018.

În 2016, Paf Media SRL a fost plătită de Primărie cu 7.500 de lei pe lună pentru transmiterea şedinţelor CL.

Paf Media SRL este controlată de soţia şi fiul fostului deputat PSD Florin Pâslaru.

Citit 3541 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 01:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.