A început REABILITAREA mai multor DRUMURI JUDEȚENE. Unde se lucrează şi pe câţi bani

A început REABILITAREA mai multor DRUMURI JUDEȚENE. Unde se lucrează şi pe câţi bani
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consiliul Judeţean a dat startul investiţiilor în infrastructură. Instituţia a anunţat că va cheltui 1.160.815 de lei (fără TVA) pentru reabilitarea şi asfaltarea a peste 5,2 kilometri de drumuri.

Marţi, au început lucrările de turnare a unui covor asfaltic pe DJ 251C, la ieşirea din Valea Mărului spre Mândreşti, pe o distanţă de 830 de metri, şi în dreptul localităţii Smulţi, pe o distanţă de 400 de metri. Lucrări de asfaltare vor avea loc şi pe DJ 261A , la ieşirea din localitatea Scânteieşti, pe o lungime de un kilometru şi pe DJ 242C, între limita cu judeţul Vaslui şi satul Pleşa, pe o lungime de 1,5 kilometri. De asemenea, a fost deja asfaltat DJ 254, între localităţile Iveşti şi Călmăţui, pe o lungime de 1,5 kilometri.

„Este doar un prim pas în cadrul unui plan de reabilitare completă a drumurilor judeţene. Am început lucrările de asfaltare cu segmentele de drum cele mai avariate şi lucrăm deja la alte proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere, aflate în faze avansate de autorizare”, a declarat Costel Fotea, preşedinte CJ Galaţi.

Conform Biroului de Presă al CJ, lucrările vor fi finalizate până la jumătatea lunii iulie şi sunt finanţate din fondurile proprii ale Consiliului Judeţean.

Citit 5299 ori Ultima modificare Joi, 18 Mai 2017 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.