Indonezienii, interesaţi de Galaţi

Indonezienii, interesaţi de Galaţi

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
3 comentarii

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, s-a întâlnit ieri cu Excelenţa Sa Diar Nurbintoro, ambasador al Republicii Indonezia pentru România. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, discuţia a vizat zonele unde ar putea fi dezvoltate activităţi de producţie, respectiv Zona Liberă Galaţi şi Parcul Industrial, dar şi colaborarea culturală. Ambasadorul s-a arătat interesat să propună participarea unui ansamblu din Republica Indonezia la Festivalul Internaţional de Folclor care se organizează anual la Galaţi.

”Am avut prilejul să discutăm despre oraşul Galaţi şi ce anume poate oferi comunitatea noastră atât din punct de vedere economic, dar şi ce oportunităţi putem pune la dispoziţia celor interesaţi să îşi dezvolte afacerile în această zonă”, a declarat, la finalul întrevederii, primarul Galaţiului.

Citit 3158 ori Ultima modificare Vineri, 19 Mai 2017 17:57

3 comentarii

 • postat de Intrebare si raspuns Duminică, 21 Mai 2017 14:23 Link la comentariu
  2
  9

  Oare ce legatura ar putea sa fie intre o tara cu 240 de milioane de musulmani care traiesc in junglele din 15 mii de insule, la o distanta de 10 mii de kilometri de Galati ...?!!!
  Poate doar cafeaua lor care ... E BUNA !
  (oare, in afara de Excelenta Sa, Domnul Ambasador al Republicii Indonezia, mai exista vreo alta persoana din aceasta tara, in Romania...?!)

  Raportează
 • postat de D Sâmbătă, 20 Mai 2017 16:07 Link la comentariu
  1
  14

  Poate vor sa cumpere câinii comunitari? E singura șansă să scăpăm de ei și sa spună actuala administrație ca a făcut ceva pentru oraș.

  Raportează
 • postat de GLBR Sâmbătă, 20 Mai 2017 01:14 Link la comentariu
  1
  36

  Au fost interesati sa viziteze Galatiul, si sa dezvolte afacerile la Braila

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.