Dacă Băsescu nu e, nimic nu e…

Dacă Băsescu nu e, nimic nu e…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cazul în care actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, nu va candida la alegerile prezidenţiale, PD-L va avea o problemă, a declarat, ieri, senatorul democrat-liberal, Marius Necula, director, la nivel judeţean, al campaniei pentru prezidenţiale.

Acesta a precizat că, în prezent, toate pregătirile care se fac în legătură cu pregătirea campaniei electorale prezidenţiale sunt legate de persoana actualului preşedinte, Traian Băsescu, deşi acesta nu şi-a exprimat, deocamdată,  clar, opţiunea de a candida pentru încă un mandat. 

În schimb, în interiorul partidului nu există contracandidaţi care să întreacă procentele electorale obţinute de Traian Băsescu, în cel mai pesimist sondaj de opinie, a mai precizat Marius Necula. Acesta a adăugat că doar la PSD se luptă candidaţii între ei, fără a lua în calcul şi rezultatele sondajelor de opinie.

„În calitatea mea de director de campanie, mă sfătuiesc foarte des cu candidatul… Deocamdată este foarte importantă partea de organizare, să ştim fiecare ce atribuţii avem şi asta facem astăzi, partea de organizare. Dacă este să mă întrebaţi pe mine, cu siguranţă că Traian Băsescu este cel mai bun vector şi normal cel mai bine plasat în cursa pentru prezidenţiale şi cred că îi vom face campanie lui Traian Băsescu, însă, până la anunţarea candidaturii domniei sale, care depinde de liberul arbitru, noi facem partea de organizare”.

„Nu-i ca la PSD unde sunt cinci-şase care, nu contează cum stau în sondaje, dar vor să candideze, pentru că acolo e luptă internă. Aici lucrurile sunt foarte clare: pe sondajul cel mai pesimist sau ultimul dat publicităţii, pe primul loc este Traian Băsescu care este cotat cu 35 la sută.  Apoi urmează, Geoană cu 19-20 la sută…  e greu să vii acum cu un contracandidat…”

„Vom fi obligaţi să ne gândim la aşa ceva în cazul în care preşedintele va refuza şi va spune un NU hotărât. În acel moment într-adevăr, avem o problemă. Dar, astăzi, organizarea pe care o facem şi pregătirea este legată de domnul Traian Băsescu”.

Citit 611 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.